Ihmisen voi tavata muutenkin kuin ympäripäissään

Deittisirkus antaa siihen mahdollisuuden.

Kun örveltää humalassa, aivot eivät toimi ihan perinteisellä tavalla. Tässä tilassa sattuu helposti virheitä, sillä homman toimivuutta tarkkaileva aivon osa ei saa välitettyä viestiä mokista eteenpäin. Erään tutkimuksen mukaan alkoholi ei vähennä tietoisuuttasi hölmöilystäsi, sen ansiosta et vaan välitä siitä pätkääkään.

Tämä saattaa olla monessa tilanteessa vapauttavaa, mutta jos on tarkoitus tehdä ensivaikutelma elämänkumppaniin tai edes tulevaan panokaveriin, se ei toimi. Jos omat virheet eivät kiinnosta, on hyvin todennäköistä, ettet pysähdy miettimään vastapuolen reaktiota tölväisyihisi ja jatkat seuraavaan.

Rentona omana itsenäsi kommunikoimisen ja suodattamattoman mölinän välillä on iso ero.

Luonnollisia paikkoja ihmisten kohtaamiseen on kuitenkin vähän. Työssä ja arjessa on suojamuurit päällä ja bileillan vapaudessa niitä ei ole lainkaan. Lauantaina Helsingissä järjestettävä Deittisirkus tarjoaa mahdollisuuden tavata ihmisiä kasvotusten ja testata toimiiko homma.

"Olen ihmetellyt, miten fiksuja ja rohkeita suomalaiset ovat ja uskaltavat tavata ihmisiä muutenkin siinä mielessä, kuin ympäripäissään", Deittisirkuksen järjestäjä Anna Uusiheimala kertoo.

Deittisirkuksen deittaajat ovat kohtuullisen skarppeja 23-35-vuotiaita sinkkuja. Osallistujien keskuudessa on ihmetelty kanssaihmisten mukavuutta ja asiallisuutta.

"Kyllä illan aikana pari rentouttavaa ehtii halutessaan ottaa, mutta kukaan ei ole esimerkiksi vetänyt koskaan kauheita pohjia ennen pikadeittaamista. Tämä on hyvä, sillä homma vaatii hauskuudesta huolimatta keskittymistä", Uusiheimala pohtii.

"Itse asiassa, kun muistelen, niin yksittäinen kännitapaus on ollut. Eräässä vanhemmassa ryhmässä (mitkä ovat toistaiseksi tauolla) oli kerran hyvin koulutettu nainen ottanut pohjille vähän liian monta kossucolaa ja tosiaan sillä seurauksella, että hän ei sitten kyllä saanut yhtään kiinnostuspostia peräänsä."

Rento voi olla, vaikkei kännissä olisikaan. Uusiheimala suosittelee kokeilemaan esimerkiksi "vitsillä sisään" -taktiikkaa.

"Yleensäkin suosittelen keskustelun avaamiseen rentoa tai jopa hassua aloitusta, siitä on aina mukava lähteä liikkeelle. Toisin kuin esimerkiksi kuulustelun omainen lähestymistapa, mikä voi aiheuttaa toisessa osapuolessa vetäytymisreaktion."


Deittisirkus lauantaina 30. maaliskuuta Ravintola Apollossa.

Deittisirkus on Deitti.netin yhteistyökumppani.

3 kommenttia

Tomi

26.3.2013 17:38

Miksiköhän kukaan menisi tuohon tilaisuuteen, tai muutenkaan baariin, kun netissä on tuhansia sinkkujen profiileja helposti lähestyttävissä. Livenä ei voi antaa YouTube-linkkiä johonkin slovariin...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

27.3.2013 11:34

^miksi kukaan etsisi naista kun netti on täynnä ilmaista pornoa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

29.3.2013 11:59

En vieläkään keksi yhtän vedenpitävää syytä vetää promillet kattoon ennen jonkun lähestymistä/tapaamista. Enpä tosin keksi muutenkaan syitä vetää promilleja kattoon.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi