Isänpäivän 2020 ravintolaherkut kotona

Hemmottele isää tilaamalla brunssi, lounas tai illallinen kotiin joko kuljetuksella tai take awayna.

Isänpäivä lähestyy kovaa vauhtia, ja mikä olisikaan parempi tapa hemmotella koko perhettä kuin herkullinen ruoka. Ravintoloiden järjestämien isänpäiväbrunssien ja -lounaiden lisäksi monet paikat tarjoavat juhlapäivän herkkuja myös kotiinkuljetuksella tai take awayna. Tähän listaan on koottu joukko pääkaupunkiseudun ravintoloita, jotka tarjoavat kotona nautittavia isänpäiväspesiaaleja.

Artikkeli päivittyy.

Ravintola Esther

Mitä: Ravintola Esther on loihtinut kotona nautittavaan isänpäiväkassiinsa kuuden ruokalajin herkullisen menun. Menu sisältää muun muassa hirvenpaistia ja pikkelöityjä sieniä, lohipastramia, ylikypsää prässättyä nautaa ja jälkiruoaksi mantelikakkua. Pikkulapsille on saatavilla kermaista lohikiusausta. Estherin isänpäiväkasseja on myynnissä rajoitetusti, joten varaathan omasi ajoissa; tilaukset torstaihin 5.11. klo 12 mennessä. Isänpäiväkassit ovat noudettavissa lauantaina 7.11 ravintola Estherin lisäksi myös Töölöstä tai Lauttasaaresta. Ravintola tarjoaa myös rajallisen määrän kuljetuksia pääkaupunkiseudulle 10 euron hintaan.
Hinta: 75 e/2 hlö, 110 e/3 hlö, 145 e/4 hlö, pikkulasten lohiusaus 9 e
Lue lisää ja tilaa.

Happy Friends

Mitä: Rapu-skageneita, naudan paahtofileetä ja suppilovahverokastiketta. Muun muassa näitä herkkuja löytyy Happy Friendsien isänpäiväpaketista. Jälkiruoaksi valittavana on joko vadelmaista mutakakkua tai mango-passionhedelmämoussekakkua. Isänpäiväpaketti on tilattavissa neljän henkilön paketeissa. Tilaukset 2.11 klo 14 mennessä.
Hinta: 24,50 e/hlö 
Lue lisää ja tilaa.

Ravintola Backas

Mitä: Lämmitystä vaille valmis isänpäivälounas sisältää yön yli haudutettua Lopen hirveä, selleripyrettä, paahdettuja perunoita ja porkkanoita sekä riistakastiketta. Jälkiruoaksi mustikkajuustokakkua. Kotiin noudettava lounas myydään kahden tai neljän henkilön kasseissa. Myynnissä rajoitettu erä.
Hinta: 30 e/hlö
Lue lisää ja tilaa.

House of Sandwiches Brasserie

Mitä: House of Sandwiches Brasserien take away -menu on pullollaan erilaisia isänpäiväherkkuja. Voit tilata kotiin yksittäisiä annoksia, kolmen ruokalajin menun, aamupalatarjottimen, brunssin tai pelkkiä kakkuja. Tilaukset 4.11 klo 15 mennessä.
Hinta: 15-30 e
Lue lisää ja tilaa.

Ravintola Perho

Mitä: Perhon isänpäiväkassi sisältää konjakkigraavattua lohta, pippuripihviä lisukkeineen ja jälkiruoaksi puolukka-kinuskikakkua. Kassi sisältää myös ohjeet alkuruokien esillepanoon ja pääruokien lämmitykseen. Tilattavissa myös erikseen neljän hengen kakkuja. Tilaukset 30.10 mennessä. Nouto ravintola Perhosta tai Perhon ruokarekasta.
Hinta: 52 e/2 hlö, 72 e/3 hlö, 90 e/4 hlö
Lue lisää ja tilaa.

Faro

Mitä: Faron isänpäivämenussa tilaaja voi valita kahdesta alkuruoka- ja kahdesta pääruokavaihtoehdosta. Alkuruokana tarjolla on skagenia tai täytettyjä herkkusieniä, pääruokana lohta tai pihviä. Jälkiruokana tarjolla on New Yorkin juustokakkua. Take away -tuotteet on tilattavissa 5.11 klo 13 saakka.
Hinta: 42 e/hlö
Lue lisää ja tilaa.

Kulma

Mitä: Tarjolla on kolmen ruokalajin menu, jonka mukana tulee kirjalliset ohjeet annosten esillepanoon ja lämmittämiseen. Voit valita joko liha-, kala- tai vegaanimenun. Tarjolla on myös lapsille sopivia annoksia. Lisähinnasta saatavilla myös blinejä.
Hinta: 49 e/hlö, alle 12-vuotiaiden annokset puoleen hintaan
Lue lisää ja tilaa.
 

Blue Peter

Mitä: Blue Peterin noutomenu pitää sisällään laajan kattauksen erilaisia alkuruokia aina graavilohesta perunasalaattiin. Pääruokana tilaaja voi valita joko häränseläkettä tai herkkutattirisottoa. Jälkiruokana on valkosuklaapannacottaa. Saatavilla on erikseen myös lasten menu. Tilaukset keskiviikkoon 4.11. klo 17 mennessä.
Hinta: 99 e/ 2 hlö, 190 e/4 hlö, 360 e/8 hlö. LAsten menu 9,5 e/alle 12-vuotiaat.
Lue lisää ja tilaa.

Kiila

Mitä: Isänpäiväbrunssiin voi valita yhden tuotteen listan neljästä eri osiosta, joita ovat salaatit, bites-pienet palat, lämmitettävät ja makeat. Nouto lauantaina 7.11 klo 14-16.
Lue lisää ja tilaa.

Ravintola Savoy

Mitä: Savoyn isänpäivälounas sisältää skagenia, Savoyn perinteistä patasorsaa ja sitruunasavariinia. Menun mukana tulevat ohjeet lämmitykseen ja viimeistelyyn kotona. Herkkukassi on noudettavissa ravintolasta perjantaina ja lauantaina.
Hinta: 79 e/hlö
Lue lisää ja tilaa.

Konstan Möljä

Mitä: Brunssikassi sisältää perinteisiä alkuruokaherkkuja ja pääruoaksi pitkään haudutettua nyhtöpossua. Perjantaina ja lauantaina noudetut kassit tarjoillaan kylmänä ja pääruoat voi lämmittää itse kotona. Sunnuntaina pääruoka on mahdollista saada myös lämpimänä heti nautittavaksi.
Hinta: 32 e/2 hlö, 60 e/4 hlö.
Lue lisää ja tilaa.

Lasipalatsi

Mitä: Isänpäiväpaketti sisältää täysin valmiita tai kuumentamista vaille olevat herkkuja, kuten ylikypsää karitsan paahtopaistia, lohipastramia ja suklaatryffelikakkua. Mukana seuraa ainesosaluettelo sekä ohjeet kuumentamiseen ja esille laittoon. Paketin voi joko noutaa tai tilata suoraan kotiin 2-10:lle hengelle. Tilauksia otetaan vastaan 5.11 klo 20 saakka.
Hinta: 45 e/hlö, kuljetusmaksu 20 e
Lue lisää ja tilaa.

Ravintola Sofia

Mitä: Kulttuurikeskuksen ravintola myy isänpäivän kunniaksi juhlaruoka-annoksia myös take awayna. Annokset myydään vähintään kahden kappaleen erissä. Tarjolla on muun muassa mustajuurikeittoa, naudan brisketttiä ja chili-suklaakakkua. Annokset tulee varata 4.11 mennessä.
Hinta: 35 e/annos
Lue lisää ja tilaa.

Nude

Mitä: Isänpäivän Weekend chef -kokonaisuus pitää sisällään muun muassa hiillostettua siikaa, ilmakuivattua possua, pippuripihviä ja muscovadokakkua. Take away -menun yhteyteen voi tilata halutessaan myös ravintolan suosittelemia viinejä joko yksittäin tai jokiselle ruokalajille omansa. Kokonaisuuden voi joko noutaa tai tilata suorana toimituksen kotiovelle. Tilaukset 5.11 klo 15 mennessä.
Hinta: 59 e/hlö, minitilaus kahdelle hengelle
Lue lisää ja tilaa.

Makumatka.fi

Mitä: Makumatkan kotiin kuljetettava isänpäiväkassi sisältää kolmen ruokalajin menun. Isänpäivämenun alkuruokana on vuohenjuustosalaatti. Pääruoan asiakas voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta: Härän entrecote Provencale, Pesce alla Ligure tai sisilialainen Caponata. Jälkiruokana isät saavat tiramisua. Ateriapakettiin sisältyy maksuton kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla. Tilaukset 4.11 klo 24 mennessä. Toimitukset sunnuntaina klo 8.30-14.
Hinta: 64,90 e/2 hlö:n kassi, 38,90 e/yhden hlö:n kassi
Lue lisää ja tilaa.

Mamma Rosa

Mitä: Mamma Rosan isänpäivän noutomenu sisältää alkupalalajitelman, vaihtoehtoisen pääruoan sekä jälkiruoaksi tiramisua. Pääruoaksi asiakas saa valita taimenta, härän sisäfileetä tai peuranfilettä. Saatavilla myös kasvisvaihtoehto. Noudon lisäksi ravintola kuljettaa noutomenuja Töölöön ja lähialueille lisämaksusta. Tilaukset toivotaan tehtävän hyvissä ajoin, viimeistään paria päivää ennen noutoa. 
Hinta: 40 e/hlö
Lue lisää ja tilaa. 

Base

Mitä: Lämmitystä vaille oleva kolmen ruokalajin take away -paketti sisältää alkuruoaksi kurpitsa-suppilovahverokeittoa, pääruoaksi nieriää tai karitsanpotkaa. Jälkiruoaksi isä saa tämän paketin myötä suklaakakkua. Tilaukset 4.11 klo 12 mennessä, nouto 7.11 aamupäivällä ravintolasta.
Hinta: 37 e/hlö
Lue lisää ja tilaa.

Haikaranpesä

Mitä: Haikaranpesän skandinaavisista herkuista voi nauttia isänpäivänä myös kotona omalla porukalla. Valittavana on runsas kala- tai lihamenu. Molemmat menut sisältävät jälkiruoaksi suklaakakkua. Tilaukset 2.11 klo 12 mennessä, nouto 7.11 ravintolasta.
Hinta: 42 e/rasia
Lue lisää ja varaa.

Zilla

Mitä: Zillan isänpäiväboxin tilaaja saa valita liha- tai kasvisvaihtoehdoista, jotka molemmat sisältävät runsaasti erilaisia herkkuja aina loimulohesta ylikypsään porsaan potkaan ja leipäjuustosalaattiin. Tarjolla on myös lohta, paneroitua kanaa ja kakkua sisältävä lasten boxi. Ravintola kuljettaa boxit kotiovelle 8 kilometrin säteellä. Boxit voi myös noutaa ravintolasta.
Hinta: 38 e/hlö, lasten boxi 15 e. Minitilaus 2 henkilölle.
Lue lisää ja tilaa.

Vista

Mitä: Tämä ravintola tarjoaa sekä runsasta Brunssikassia että isänpäivän Herkkukassia. Neljälle henkilölle tarkoitettu brunssikassi sisältää monipuolisesti herkkuja aina grillilohesta suppilovahveropiirakkaan. Herkkukassit sopivat puolestaan lounaalle tai illalliselle, sillä ne sisältävät kolme ruokalajia, joista asiakas voi valita pääruoaksi joko hirvi- tai kasvispataa. 
Hinta: Brunssikassi 4:lle 120 e, Herkkukassi kasvisvaihtoehdolla 30 e, lihalla 40 e.
Lue lisää ja tilaa.

Rönttösrouva

Mitä: Kahvila-konditoriasta voit tilata brunssipaketin, joka sisältää laajan kirjon alkupaloja, pääruoaksi yön yli haudutettua häränrintaa ja jälkiruoaksi isänpäiväleivoksen pienen korvapuustin kera. Mukana tulee ohjeet, joiden avulla isänpäiväbrunssin viimeistely onnistuu taatusti. Kattava brunssimenu on saatavilla myös kasvisversiona. Brunssipakettien tilaukset viimeistään 1.11. Kahvila-konditoriasta voit tilata erikseen isänpäiväksi myös kakkuja ja leivoksia.
Hinta: 88 e/2 hlö
Lue lisää ja tilaa.

Story

Mitä: Storyn isänpäivämenu sopii tarjoiltavaksi sekä illalla että brunssiaikaan. Menu sisältää muun muassa graavisiikaa, BBQ-mallaspossun kylkeä ja tietenkin isänpäiväkakkua. Menuista on saatavilla myös kasvisversio. Ravintola toimittaa menut pääkaupunkiseudulla kotiovelle kuumennusta vaille valmiina. Mukana tulee huippukokin ohjeet, joilla annosten viimeistely sujuu leikiten. Tilaukset tulee tehdä 4.11 klo 15 mennessä.
Hinta: 39 e/hlö
Lue lisää ja tilaa.

Lounas Matti

Mitä: Ravintola tarjoaa isänpäiväksi klassisen vorschmackin Marskin tapaan suolakurkkujen, uuniperunoiden, etikkapunajuurten ja smetanan kanssa. Kilon rasioihin pakattu vorschmack tarvitsee vain lämmittää. Jälkiruoaksi tarjolla on myös kinuski-suklaakuorrutettuja donitseja. Tilaukset viimeistään 3.11 mennessä. Nouto perjantaina.
Hinta: 30 e/1 kg, donitsit 3 e/kpl, 25 e/10 kpl
Lue lisää ja tilaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi