Janet Jackson keikalle Helsinkiin

Supertähti nähtiin viimeksi Suomessa vuonna 1998.

Näyttävän paluun musiikin pariin tehnyt supertähti Janet Jackson saapuu keväällä Unbreakable-maailmankiertueellaan Suomeen. Vastikään odotetun uuden albuminsa julkaissut musiikki-ikoni esiintyy Helsingissä, Hartwall Arenalla maanantaina 25. huhtikuuta ensi vuonna. Lipunmyynti käynnistyy perjantaina 30. lokakuuta.

Yli 160 miljoonaa albumia kansainvälisesti myynyt Janet Jackson on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista ja menestyneimmistä esiintyjistä. Monilahjakkuus on kunnostautunut niin musiikin, tanssin kuin näyttelemisen saralla, ja hänet on palkittu lukuisilla palkinnoilla Grammyistä ja Emmyistä Golden Globe -pystiin.

Janet Jackson julkaisi lokakuun alussa uuden albuminsa Unbreakable, joka on laulajattaren ensimmäinen studioalbumi seitsemään vuoteen. Janet työsti albumin yhdessä tuottaja/lauluntekijätiimi Jimmy Jamin ja Terry Lewisin kanssa, jotka olivat vastuussa myös klassikkoalbumin Control uraauurtavista soundeista vuonna 1986. Albumilta saatiin esimakua jo kesällä julkaistulla No Sleep -hitillä, joka on kerännyt lähes 9 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Tuoreimmalla singlellä Burnitup! Janet on tehnyt yhteistyötä ystävänsä, hiphop-kuningatar Missy Elliotin kanssa. Biisi on noussut hitiksi tanssilattioilla ympäri maailmaa.

Janet Jackson on esiintynyt Suomessa vain kerran aiemmin, vuonna 1998 Turussa The Velvet Rope -kiertueellaan. Supertähden piti esiintyä Suomessa myös 2001, mutta kiertue peruttiin WTC-iskujen järkyttyneissä jälkimainingeissa.

Janet Jackson Hartwall Arenalla 25. huhtikuuta 2016. 

1 kommentti

tytyuujhy

16.4.2016 23:47

musiikki-ikoni esiintyy Helsingissä, Hartwall Arenalla maanantaina 25. huhtikuuta ensi vuonna. Lipunmyynti käynnistyy perjantaina 30. lokakuuta." Janet Jackson Hartwall Arenalla 25. huhtikuuta 2016

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi