Jenkkiräppäri Dillon Cooper tulee ensimmäistä kertaa Suomeen

Nuori rap-artisti heittää keikan sekä Helsingissä että Tampereella toukokuussa.

Newyorkilainen rap-lupaus, 23-vuotias Dillon Cooper saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen kahdelle klubikeikalle. Paljasjalkainen brooklyniläisräppäri Cooper nähdään toukokuun 12. päivä Tampereen YO-talolla ja 13. toukokuuta Helsingin Ääniwallissa.

Karibialaistaustainen Cooper aloitti musiikkiharrastuksen pianolla jo alle kouluikäisenä, ja seitsemänvuotiaana hän tarttui kitaraan. Cooperin lahjakkuus kitaristina johti jopa siihen, että hänet hyväksyttiin Bostonin maineikkaaseen Berklee College of Music -oppilaitokseen, josta on valmistunut muun muassa huipputuottaja Quincy Jones. Huippukoulu ei kuitenkaan pitänyt miestä aloillaan, sillä hän lopetti opinnot muutaman lukukauden jälkeen. Vaikka opiskelut tyssäsivät, ei lähtemisestä selkeästikään ole ollut miehelle haittaa.

Dillon Cooper on julkaissut kaksi mixtapea ja vastikään uuden singlen. Musiikillaan hän haluaa koetella rajoja ja tarjota ihmisille jotakin, mitä he eivät ole ennen kuulleet. Hänellä on uuden koulukunnan hiphop-asenne vanhan koulun viboilla - tuloksena on radioystävällinen soundi, joka sopii lähes kaikille. Cooperin soundia kuvaillaan fuusioksi, jossa Kendrick Lamarrin ja Draken pehmeys yhdistyvät Lupe Fiascon ja A.S.A.P. Rockyn tiedostaviin, omaperäisiin räppeihin. Useista esikuvista ja inspiraation lähteistä huolimatta mies on artistina originelli oma itsensä. Nyt monitaituri Cooper nähdään keikalla sekä Tampereella että Helsingissä.

Dillon Cooper torstaina 12.5 Tampereen YO-talolla, liput alkaen 12 euroa.
Dillon Cooper perjantaina 13.5. Ääniwallissa, liput alkaen 13,50 euroa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi