Julkkiskokki Tomi Björck tekee sen taas: Boon Nam tuo modernin aasialaisen ravintolan hotellin tiloihin

Huippukokki Tomi Björck avaa modernin aasialaisen ravintolan Hotel St. Georgeen.

Kuva: St. George
Kuva: St. George
  • Mikä: Moderni aasialainen
  • Missä: Lönnrotinkatu 4
  • Milloin: Avajaiset 10.11.2020

Elokuussa julkkiskokki Tomi Björckin ympärillä kuohui, kun kokki avasi modernin kiinalaisen ravintolan, Lily Leen, Erottajan kulmalle. Pöly edellisen ravintolan ympäriltä ei ole vielä edes laskeutunut, mutta uutta on jo luvassa. Tomi Björckin uusi, moderniin aasialaiseen ruokaan keskittyvä ravintola avaa ovensa 10. marraskuuta Hotel St. Georgen katutasoon. Ravintolan nimi, Boon Nam, tarkoittaa hyvää onnea.

Thaimaalaisia klassikkoannoksia

Uuudessa ravintolassa, Boon Namissa, nautitaan Thai-keittiön vivahteikkaista mauista, aasialaisen maustemarkkinan tuoksuista sekä eloisasta ja rennosta tunnelmasta, St. George tiedottaa. Boon Namin listalta löytyy thaimaalaisia klassikkoannoksia, ja ruoassa korostuu tulisuuden, happamuuden, suolaisuuden ja makeuden täydellinen tasapaino. Aivan kuten Björckin muissakin ravintoloissa, pienet ja makoisat suupalat on tarkoitettu pöytäseurueen jaettavaksi.

Makua ruokiin saadaan perinteisillä thaimaalaisilla valmistusmenetelmillä, kuten wokkauksella ja hiiligrillaamisella. Kaikki ruoat valmistetaan alusta lähtien Boon Namin keittiössä.

"Poikkeavan kiinnostavat maut yhdistettyinä käsityönä tehtyihin cocktaileihin sekä loistaviin viineihin – lämmittävä illallinen vie sinut kiehtovalle elämysmatkalle", Boon Namin verkkosivustolla luvataan.

Kolmessa eri maassa ravintoloita pyörittäneelle Björckille tämä on ensimmäinen kerta, kun hotelli avataan hotellin tiloihin.

 

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi