Jumboon avataan suosittu amerikkalainen diner

Koko perheen jenkkiravintola Classic American Diner saapuu vihdoin pääkaupunkiseudulle.

Dinerista saa muun muassa runsaita burgereita.
Dinerista saa muun muassa runsaita burgereita. Kuva: Kari Jokinen

Tampereella, Seinäjoella ja Jyväskylässä suosiota niittänyt koko perheen jenkkiruokaravintola Classic American Diner tulee vihdoin pääkaupunkiseudulle, Vantaalle Kauppakeskus Jumboon. Keskiviikkona 17. helmikuuta avattava ravintola on Classic American Diner -ravintolaperheen kuudes.

Uusi diner tulee sijaitsemaan Jumbon uusimmassa siivessä Stockmannin kupeessa. Asiakaspaikkoja ravintolassa on noin 180.

"Olemme etsineet Classic American Diner -konseptille pitkään sopivia liiketiloja pääkaupunkiseudulta. Suomen suurimpiin lukeutuva kauppakeskus Jumbo on täydellinen kohde tälle casual-ravintolalle, joka puhuttelee monipuolisella tarjonnallaan laajasti kauppakeskuksessa asioivia", kertoo Restamaxin linjajohtaja Tero Kaikkonen.

Classic American Diner tarjoaa aidon amerikkalaisen ravintolakokemuksen perinteisen jenkkidinerin hengessä. Ravintolan listalta löytyy lukuisia herkutteluvaihtoehtoja jenkkityylisestä all-day breakfastista arkilounaaseen ja viikonlopun tuhteihin burger-nautintoihin. Annosten skaala on laaja runsaista hampurilaisaterioista ja pihveistä kevyisiin salaatteihin - unohtamatta jälkiruokalistan amerikkalaisia klassikoita: pannukakkuja, pirtelöitä ja muita makeita herkkuja.

"Classic American Diner -ravintolat ovat välittömiä ja monipuolisia ravintoloita, joiden kohderyhmä on laaja. Strategiamme mukaisesti haemme kasvua Suomen suurimmista kaupungeista ja kauppakeskuksista, joten avaus Jumboon tukee tätä loistavasti. Eikä tämä jää tähän – tulemme tuomaan lähitulevaisuudessa Classic American Dinerin vieläkin vahvemmin eteläiseen Suomeen", kertoo Restamax Oyj:n toimitusjohtaja Markku Virtanen.

2 kommenttia

Bursa

12.2.2016 09:25

Hyi! Muuta ei voi sanoa. Elämäni huonoin bursa tuli tuolla syötyä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hyhh

29.2.2016 17:58

huomaa kyllä että panostetaan hamppareihin. Tilasin pihvin joka oli ihan h i r v e ä n makuinen. jäi kyllä syömättä. Hlökunta kuin sitruunan syöneet, ei tervehditty ja lautaset paiskattiin pöytään

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi