Kahdeksanvuotias Lehmä Turussa

Lehmiä, siipiä, drinkkejä, teinejä, juustoja ja Dennis.

”Drinkkejä juodaan enemmän kuin kahdeksan vuotta sitten”, sanoo ravintoloitsija Antti Suhonen.
”Drinkkejä juodaan enemmän kuin kahdeksan vuotta sitten”, sanoo ravintoloitsija Antti Suhonen.

Turun ravintolauutiset.

Kahdeksanvuotias Lehmä

The Cow täytti tammikuun alussa kahdeksan vuotta ja uudisti juhlan kunniaksi juomatarjontaansa. Kuluvan vuoden aikana ravintolassa on kuukausittain vaihtuva drinkkimenu, jonka kokoaa vuorollaan vieraileva baarimikko. Taidonnäytteitä tulee eri ravintoloista ympäri Suomea. Tammikuussa juodaan The Cow:n oman Sami Piiraisen hillodrinkkejä. Ravintola yrittää houkutella ihmisiä baariin töiden jälkeen tarjoamalla juoman kylkeen ilmaisia pikkusuolaisia eurooppalaiseen tyyliin. Tarjolla on 30 eri suupalaa tapaksista bruschettaan.
The Cow, Aurakatu 3

Siivet buffetista

Ravintola Lone Star tarjoaa siipibuffettia joka tiistai ja torstai. Siipiä ja ranskalaisia perunoita on 12 eurolla tarjolla niin paljon kuin jaksaa syödä. Buffetin wingsit tarjoillaan mediumina, mutta tulisempia siipiä voi neuvotella erikseen.
Lone Star, Humalistonkatu 5

Kulttuuridrinkki

Suomen Baarimestarien ja kannattajien kerho r.y. ja Hartwa-Trade järjestivät drinkkikisan, jossa etsittiin edustusjuomaa ja sen tekijää Turun Euroopan kulttuuripääkaupunkivuodelle. Voittajaksi nousi Loimaan Seurahuoneen Greta Grönholm vodkasta, likööristä, mangosta ja appelsiinista valmistetulla juomalla.

Klubi remontoi

Klubi kirkasti vuoden aluksi katutason Kolon ja toisen kerroksen Ilta-tilan ulkoista ilmettä. Ilta-kerroksessa baaritiski ja sen ympäristö uusittiin muun ravintolan mukaiseksi ja Kolossa lisättiin suomalaisen designin määrää. Yrjö Kukkapuron kalusteet saivat seurakseen Ilmari Tapiovaaran huonekaluja.
Klubi, Humalistonkatu 8a

Dennis Sisiliassa

Dennis-ravintolat viettävät välimerellisiä Sicilia-viikkoja. Teemaviikkojen aikana tarjoillaan erikoisannoksia Sisiliasta. Tyypillisimpinä sisilialaisina raaka-aineina toimivat munakoiso, sitruuna, oliivi, pähkinät, mantelit, äyriäiset ja kalat. Niitä on tarjolla myös Denniksessä.
Ristorante Dennis, Linnankatu 17,
CM-Länsikeskus.

Teiniin sunnuntaina

Ravintola Teini on alkanut palvella myös sunnuntaisin kello 12–19. Sunnuntaisin Teinissä on tarjolla jälkiruokapöytä hintaan 6,90 euroa. Tammi-helmikuussa ravintolassa herkutellaan myös blineillä.
Teini, Uudenmaankatu 1

Intia Hämeenkadulla

Hämeenkadulle on avautunut uusi intialainen ravintola Royal Curry House. Perinteiseen intialaiseen ruokaan keskittynyt ravintola tarjoilee myös lounasta. Keiton, salaatin, naan-leivän, pääruoan ja kahvin sisältävä lounas maksaa seitsemän euroa. Kasvisvaihtoehto kuusi euroa.
Royal Curry House, Hämeenkatu 9

Juustoja Sevillasta

Espanjalainen ravintola Sevilla aloittaa vuoden juusto- ja viiniviikoilla. Tammi- ja helmikuun ajan ravintolasta on saatavilla ruoka ja viini -paketteja. Valitse juustot, tapakset tai pääruoka nälän mukaan.
Sevilla, Eerikinkatu 23

1 kommentti

beme

28.1.2011 13:27

pitäisköhän sitä jaksaa käyä kurkkaamas? :o

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi