Kalaravintola På Kroken toi saaristolaispöytänsä Helsinkiin

På Kroken täydentää Hietalahdenrannan kalaravintolatarjontaa.

På Krokenissa on tarjolla monenmoisia äyriäisiä.
På Krokenissa on tarjolla monenmoisia äyriäisiä. Kuva: På Kroken

Hietalahdenrannasta on kehkeytynyt melkoinen keidas kalaruoan ystäville. Uusin tulokas alueella on På Kroken, joka avattiin joulukuussa lyhytikäiseksi jääneen ravintola Hiedan tilalle. Samoissa tiloissa toimi aiemmin legendaarinen ravintola Salve, joka joutui väistymään Hiedan tieltä satama-altaan toiselle puolelle vuonna 2016.

På Krokenin taustalla on perinteikäs hankolainen kala- ja äyriäisyritys Ekströms Fiskebodet, joka myy kalaa ja äyriäisiä Hangossa ja Helsingissä sekä pyörittää jo entuudestaan suosittua På Kroken -ravintolaa Hangossa. Ravintoloita luotsaa keittiömestari Magnus Ekström.

Hangon På Kroken tunnetaan runsaasta saaristolaispöydästään, joka katetaan tarjolle Helsingin På Krokenissa päivittäin – myös lounaalla, jolloin tarjolla on iltakattausta suppeampi valikoima merenherkkuja huokeampaan hintaan. Monipuolisen saaristolaispöydän antimista nautitaan myös viikonloppubrunsseilla.

A la carte -listalta löytyy kalaruokien lisäksi simpukoita ja monenmoisia äyriäisiä. Saatavilla on myös muhkea 54 euron hintainen äyriäissinfonia, joka sisältää muun muassa hummeria, jättikatkarapuja ja simpukoita. Ja mitäpä olisi kalaravintola ilman kermaista lohikeittoa ja katkarapuleipiä.

Merenherkkujen lisäksi tarjolla on myös pippuripihviä, poroa sekä “päivän vegetaarinen”, joten tarjontaa löytyy myös kalaa vältteleville.

På Kroken, Hietalahdenranta 11

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi