Kallion non-profit -komiikkafestarit ovat tee se itse -meininkiä parhaimmillaan

Näillä festivaaleilla koomikot saavat tehdä lavalla ihan mitä vain haluavat.

Kuva: kolazig / Fotolia

"Jos tapanasi on viikonloppuisin pyöriä Gantit päällä lipittämässä tuontioluita tai käydä ryystämässä mojitoja isolla kirkolla, ei tämä festari ole välttämättä sinulle", lukee eräällä tapahtumasivulla Facebookissa.

Kalliossa järjestetään maalsikuussa komiikkafestarit, joissa jokainen koomikko saa tehdä lavalla ihan mitä haluaa - eikä kukaan saa mistään rahaa. Neljässä esiintymispaikassa (joista yksi on muuten sauna) Kallion alueella pidätetään oikeus yllätyksiin ja yleisölle haistatteluun. Lippuja saa vain ovelta ja yleensä vain käteisellä, koska tee se itse -meininki.

Kallion komiikkafestivaalit toimivat koomikoiden ehdoilla. Esiintyjät saavat lavalla tehdä ihan mitä vain haluavat ehdoitta ja rajoituksitta.

"Olemme miettineet jokaisen koomikon erityisesti festivaaleille heidän ainutlaatuisen ja omaperäisen komiikkansa takia. Nyt ei mennä firman pikkujoulujen ehdoilla", tiedotteessa kerrotaan.

Kolmipäiväinen festari huipentuu sunnuntaina 6. maaliskuuta Lepakkomiehessä järjestettävään JORMA-gaalaan, suomalaisten koomikoiden palkintoakatemiatilaisuuteen. Illan yhteydessä jaetaan alan ammattilaisten äänestystuloksen perusteella palkinnot vuoden koomikolle ja vuoden tulokkaalle.

"Festari toimii non-profit idealla, joten pätäkkää ei ole kenellekään tiedossa. Jos festareista jää kulujen jälkeen rahaa, käytetään se Kallio Komedibolagetin tulevien keikkojen järjestämiseen", tiedotteessa kerrotaan.

Kallion komiikkafestari 3.-6.3.2015. Festaripassi 20 euroa, yksittäiset tapahtumat 5-12 euroa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi