Kesän 2020 varatuimmat ravintolat Virossa

Lähdössä etelänaapuriin? Poimi tästä ravintolavinkit!

Kuva: Butterly Lounge

Pieni taustatyö ja pöytävaraus takaavat, että syöt Virossa erinomaisesti. TableOnline tarjoaa mahdollisuuden varata pöydän kattavasti eri ravintolahelmistä niin Tallinnasta kuin sen ulkopuoleltakin. Katso tästä, mitä Virossa varataan juuri nyt:

Tallinna

1. Butterfly Lounge

Tallinnan varatuin ravintola on tällä hetkellä yli 10 vuotta paikalla toiminut cocktail-baari – yllätyitkö? Maineikkaasta Butterfly Loungesta saa Viron parhaimpien baarimestareiden cocktailien lisäksi korkeatasoista ruokaa. Moderni ja tyylikäs sisustus sekä tunnelmaa nostattava musiikki tekevät Butterfly Loungesta täydellisen illanviettopaikan kesäviikonloppuun.

Kuva: Pull

2. Pull

Rotermannin korttelissa lähellä satamaa sijaitsee etenkin pihveihin erikoistunut Pull, jonka lihat tuodaan Saaremaa Butcherysta. Ravintola suosii muutenkin laadukasta lähiruokaa, jossa maistuu useimmiten hiiligrillaus.

Kuva: Tai Boh

3. Tai Boh

Tai Bohissa enemmän on enemmän – värikäs ja vähän hullunkurinen sisustus yhdistyy eksoottiseen ruokalistaan. Moderni aasialainen fuusio ei jätä ketään kylmäksi.

Kuva: Restoran Härg

4. Restoran Härg

Härg on edellä mainitun Pullin sisarravintola ja panostaa niin ikään erinomaiseen lihatarjontaan, joka kypsennetään oikealla tulella. Härg sijaitsee Tallinnan ytimessä ja ihastuttaa viehättävällä tunnelmallaan.

Kuva: Love Mussels

5. Love Mussels

Nimensä mukaisesti uudessa Love Mussels -ravintolassa syödään simpukoita ja muita meren antimia. Samppanjasta ja ostereista huolimatta ravintolassa on rento ja kutsuva ilmapiiri.

Muu Viro

Kuva: Mon Ami

Pärnu: Mon Ami

Mon Ami on Pärnun varatuin ravintola ja syystäkin: loppuun saakka hiottu tyylikkyys ulottuu tunnelmasta lautaselle asti. Ravintola löytyy helposti Pärnun pääkadun varrella.

Kuva: PAAT

Viimsi: PAAT

Alle puolen tunnin matkan päässä Tallinnasta törmäät omaperäiseen PAAT-ravintolaan, joka näyttää ylösalaisin käännetyltä veneeltä. Ravintolassa on upeat merenrantamaisemat ja ruokalistalta löytyy meren antimien lisäksi kattavasti erinomaisia vaihtoehtoja unohtumattomaan ravintolakokemukseen.

Katso koko lista Viron varatuimmista ravintoloista!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi