Keskiviikon menovinkit: pikkulauantain uusi tuleminen

Pikkulauantai muka passé? Pyh. Keskiviikkoisin voi tissutella vaikkapa näiden tapahtumien tahtiin.

Pueblossa fiilistellään keskiviikkoisin.
Pueblossa fiilistellään keskiviikkoisin. Kuva: Galih Ganesha Putra Bulgamin

Pueblo Bar y Taquería

Eerikinkatu 27

Indonesialaistrio soittaa rentoja beach-versioita tunnetuista biiseistä ja väliin omia alkuperäisiä kappaleitaan. Soittajien hyväntuulisia hymyjä on mahdotonta vastustaa - etenkin, kun samalla voi nauttia herkkutacoja ja drinkin tai pari. Keskiviikkoisin noin kello 19.30. Vapaa pääsy. (P.S. Samaiset sällit järjestävät Pueblossa balilaista brunssia sunnuntaisin kello 12-17.)

On The Rocks

Mikonkatu 15

On The Rocksin keskiviikkoisissa jami-illoissa lava on vapaa kuin Matti Nykänen eron jälkeen. Rokkitähdeksi voi kuin voikin ryhtyä kuka hyvänsä! Rocksin bändi paikkaa, jos omasta poppoosta puuttuu jokin instrumentti. Itse voi myös vain liittyä bändin seuraan, jos soittopeli tai mikki pysyy kädessä! Paljoa ei tarvitse osata. Alkaen kello 22.30. Vapaa pääsy (narikka 3e).

We Got Beef

Iso Roobertinkatu 21

Joka toinen keskiviikko Biiffissä bingotaan Twin Freaks Bingo -illan merkeissä. Menossa mukana tutut pihviläiset eli pitkätukkaiset skeittarit ja nuoret, nätit tytöt. Takuulla monta pipoa, lippistä ja satunnainen do-rag. Bingovoittaja saa maineen ja kunnian lisäksi ihan oikean palkinnon. Ensimmäinen kierros kello 22. Vapaa pääsy. 

Juttutupa

Säästöpankinranta 6

Maailman parhaiden jazzklubien listallekin päässyt, vuodesta 1997 järjestetty Rytmihäiriöklubi tarjoilee livejazzia Juttutuvassa keskiviikkoisin. Kulttuurista ei tarvitse nauttia kuivin suin ja tyhjn vatsoin: musiikin painikkeeksi Tuvasta saa herkullisia juomia, pikkupurtavaa ja kunnon syötävää. Soitto alkaa noin kello 21. Vapaa pääsy. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi