Kierrätyskeskus meni verkkoon

Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus vastaa toiveisiin uudella verkkokaupallaan.

Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta saattaa löytyä persoonallinen kahvikuppi tai lukemista syysiltoihin.
Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta saattaa löytyä persoonallinen kahvikuppi tai lukemista syysiltoihin. Kuva: Joonas Lumpeinen

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus avaa käytettyjen tavaroiden verkkokaupan tiistaina 18. elokuuta osoitteessa kauppa.kierratyskeskus.fi. Verkkokaupan ansiosta Kierrätyskeskuksen aarteet ovat nyt saatavilla koko Suomessa.

Kierrätyskeskus kertoo haluavansa olla ajassa mukana ja palvella tämän päivän kuluttajia, jotka asioivat entistä enemmän verkossa. Verkkokaupasta löytyy keräilyesineitä, design-astioita, sisustustavaroita ja -tekstiilejä sekä vaatteita ja harrastusvälineitä musiikista skeittilautoihin.

“Olemme poimineet verkkokaupan valikoimiimme monipuolisesti tuotteita myymälöistämme ja nostaneet esille mielenkiintoisia aarteita. Verkkokauppa toimii näyteikkunana myös kivijalkakauppoihimme”, kertoo toimitusjohtaja Juha Lehtikuja.

“Mukana on myös Plan B -uusiotuotteitamme, joista jokainen tuote on uniikki”, Lehtikuja lisää.

Tuotteita voi tilata minne tahansa Suomessa Postin tai Matkahuollon välityksellä. Verkkokaupan kautta tilatut tavarat voi myös noutaa itse Espoon Nihtisillan kierrätystavaratalosta.

“Huonekaluja ei ole toistaiseksi saatavilla suuremmissa määrin, mutta tarkoitus on laajentaa verkkokaupan valikoimaa tulevaisuudessa myös niihin”, Lehtikuja kertoo.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen asiakkaat ovat toivoneet verkkokauppaa jo pitkään. Vakiintuneiden asiakkaiden lisäksi Kierrätyskeskus uskoo tavoittavansa uusia asiakasryhmiä verkkokaupan avulla. 

Kierrätyskeskuksen erikoisuutena verkkokaupassa voi vertailla hintojen lisäksi tavaroiden valmistukseen kuluneiden kiinteiden luonnonvarojen määrää. Luvuilla halutaan kannustaa käytettyjen tavaroiden hankkimiseen, sillä uusien tavaroiden valmistuksessa tuhlataan paljon luonnonvaroja. Mitä enemmän hyvä ja laadukas tavara kiertää, sitä enemmän se säästää luonnonvaroja ja ilahduttaa meitä kuluttajia käytössä, eikä pölyttymässä varastossa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi