Klubimusafestari Visio Festival reivataan viikonloppuna Suvilahdessa

Kaksipäiväinen kulttuuripläjäys järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Kuva: Cecile Gasparoni/Visio Festival

Visio Festival järjestetään Suvilahden Tiivistämön alueella 20. - 21. heinäkuuta. Festareilla tampataan molempina päivinä aamuun saakka kolmen lavan voimin. Lavoja kuratoivat omat visiönäärinsä: DJ-tuottaja ja radiojuontaja Samuli Kemppi, elektronisen musiikin yhtye Serot, taiteilija-ravintoloitsija Antto Melasniemi, housemusiikkiin keskittyvä DJ Jenny Om, designer Adrian Mustelin ja house-DJ Trevor Deep Jr.

Festivaali marssittaa esiin isojen nimien lisäksi uusia lahjakkuuksia. Kemppi yhdessä Serotin kanssa vastaavat hieman synkemmistä soundeista, dj:t Jenny Om ja Trevor Deep Jr. tanssittavat bilekansaa luonnollisesti housen tahtiin lukuisten muiden esiintyjien kanssa ja Melasniemi ja Mustelin pitävät huolta siitä, että kokeellisempikin elektroninen musiikki saa vuoronsa. 

Musiikin lisäksi tarjolla on taidetta, ruokaa ja kulttuuria. Festivaalin pääyhteistyökumppani Whim tarjoaa myös jokaiselle Visio Festivalin vieraalle ilmaisen kyydin takaisin kotiin. Rannekkeen kera saa Whim-sovellukseen 10 euron  alennuskoodin, jonka voi käyttää vaikkapa taksiin tai julkiseen liikenteeseen.

Visio Festivalin kattava ohjelmisto tarkasteltavissa täällä

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi