Kohta SYÖdään taas: 12 annosta, joita kannattaa maistaa Keravalla

SYÖ!-viikot ja kympin annokset rantautuvat Keravalle 4.6.-17.6.2021.

Historian ensimmäisiä SYÖ!-viikkoja vietettiin Keravalla tammikuussa, ja nyt tämä supersuosittu kampanja saa jatkoa. Kesäkuun ensimmäisenä perjantaina starttaavassa kampanjassa mukana olevat ravintolat tarjoavat herkullisia annoksiaan huokeaan kympin hintaan.

Nauti paikan päällä tai ota mukaan, kunhan SYÖt!

Keravalla on mukana tällä kertaa neljä ravintolaa ja 12 maukasta kympin annosta. Kaksi viikkoa kestävän kampanjan aikana ehdit testaamaan vaikka kaikki! Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ja tarjoukset löydät täältä.

Pihviä ja fileitä kerrakseen

Keravan keskustassa sijaitseva välimerellinen ravintola L´Mamma Meze tuo SYÖ!-viikkojen kunniaksi tarjolle kolme mahtavaa vaihtoehtoa, jotka eivät taatusti tuota pettymystä.

Pihvin ystävät valitsevat lautaselleen porsaan ulkofileestä, maustevoista ja valitsemistasi perunoista koostuvan Parilapossu-annoksen. Tällä herkulla nälkä on taatusti pian historiaa!

L´Mamma Mezessä pääsee herkuttelemaan kympillä myös broilerin rintafileellä, joka kruunataan sille täydellisesti yhteensopivalla bbq-kastikkeella ja valitsemillasi perunoilla. Kasvisruokaa etsiviä ei suinkaan ole unohdettu, sillä tarjolla on myös mehevää kasvispastaa - kympillä, totta kai!

Kolme annosta, jotka toimivat aina

Hiiligrillistä ja maukkaista ruoista kuuluisa Sauhu Bistro & Bar on mukana tälläkin kertaa SYÖ!-viikoilla. Nyt kannattaa ehdottomasti lähteä testaamaan esimerkiksi laajalti tunnettuja burgereita, jotka valmistetaan aina asiakkaan tilauksesta. Kampanjan ajan saat kympillä eteesi Sauhun Barbi -nimeä kantavan burgeriannoksen, joka pitää sisällään premiumpihvin lisäksi muun muassa pekonia ja savupaprikamajoneesia.

Kympillä voi lähteä testaamaan myös suomalaista klassikkoa, Nakkispekkistä Sauhun tapaan. Annos sisältää HK:n sinistä ja chorizoa, perunalohkoja, kananmunaa ja kastiketta. Klassikkoherkku parhaimmillaan!

Nakkispekkis Sauhun tapaan.
Nakkispekkis Sauhun tapaan. Kuva: Sauhu Bistro&Bar

Kevyempää ruokaa kaipaavan valinta on monipuolinen ja runsas Mietippä ite! -salaatti, johon voit valita pääraaka-aineeksi joko grillattua sauhukanaa, paistettua vuohenjuustoa tai rapeaa pekonia.

Eksoottisia makuelämyksiä pikkurahalla

Vietnamilaisiin herkkuihin erikoistunut Phin Coffee on kahvila ja ravintola, jonka herkkuihin kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan. SYÖ!-viikkojen ajaksi Phin Coffee tuo tarjolle kolme herkullista kympin annosta, jotka siivittävät sinut hetkessä makumatkalle maailmalle.

Erinomainen valinta on esimerkiksi paahdetusta possusta, riisinuudelista ja kasviksista koostuva maukas annos. Autenttisia vietnamilaisia makuelämyksiä tarjoilee myös kanan rintafileetä, pho-riisinuudelia, korianteria, kevätsipulia, ituja ja punasipulia sisältävä Pho-keitto sekä paistettua tofua, riisiä ja kasviksia sisältävän kasvisannos.

Kuva: Phin Coffee

Edullista makumatkaa tarjoilee myös Asemanaukiolla sijaitseva nepalilainen ravintola Mount Nepal. SYÖ!-viikkojen ajan pääset nauttimaan kympillä sekä kasvis-, kana- että lammasannoksista.

Tulisen ruoan ystävän vaihtoehto on Lamb Masala, haudutettuja lampaan paloja mausteisessa masala-kastikkeessa. Miedompaa makuelämystä edustaa Butter Chicken, jonka kookos-tomaatti-voi-kermakastikke vie kielen mennessään.

Vegetable Kofta on puolestaan kasvisvaihtoehto, joka maistuu ihan kaikille. Kuka voisi nimittäin vastustaa friteerattuja kukkakaali-peruna-tuorejuustopyöryköitä kermaisessa pinaatti-currykastikkeessa?

Löysitkö SYÖ-tarjousten joukosta oman suosikkisi?

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi