Konepajalle uusi hotelli – The Folks Hotel Konepaja avaa 2020 kesällä

Vallilan Konepajan tulevaisuuteen kuuluu myös 150-paikkainen boutique-hotelli.

Kuva: Studio JenniMaria

Helsingin Vallilaan avataan kesällä 2020 uusi lifestyle-hotelli. Konepajan historiallisiin punatiilirakennuksiin tehdään ensin rakennusten historiaa ja konepajan henkeä kunnioittava remontti.

”Olemme innoissamme, kun pitkään valmistelemamme hotellihanke vihdoin toteutuu. Konepajassa ja sen ympäristössä yhdistyy virkeä ja kehittyvä kaupunkikulttuuri ja voimakkaasti kasvava yritysalue. Pasilan, Kalasataman ja Teollisuuskadun kehittyminen tukevat hotelliamme hienosti!” -sanoo Folks Hotels Oy:n toimitusjohtaja Arto Korhonen.

VR:n entisiin kiinteistöihin avattava The Folks Hotel Konepaja on 150 huoneen boutique-hotelli. Luvassa on eri kokoisia ja luonteisia huoneita yhden ja kahden hengen huoneista parvellisiin loft-huoneisiin ja ullakkohuoneisiin.

Tarjolla on aamiainen, pub, kuntosali ja wellness-osasto, yhteiskeittiö ja pyykinpesumahdollisuus. Laajempia ravintolapalveluja, co-working-tiloja ja muita palveluita luotetaan löytyvän hotellivieraiden käyttöön myös kehittyvältä Konepajan alueelta.

Kuva: Folks Hotel Oy

Tuleva hotelli on osa kehittyvää Konepajan aluetta, johon on tulossa ravintolapalveluita ja kaupunkikulttuuria Bruce Oreckin Train Factory -hankkeen kautta. Uusi hotelli sopii sijainniltaan erinomaisesti esimerkiksi Linnanmäen vieraille tai Flow-festarin kävijöille. Tiedotteen mukaan hotelli sopii myös elämyksellistä hotellikokemusta haluaville, työn vuoksi matkustaville, kulttuurielämyksiä hakeville ja väliaikaista kotia tarvitseville.

”The Folks Hotel Konepaja on meidän ensimmäinen hotellimme Folks brändillä. Haemme kuitenkin aktiivisesti uusia kohteita erityisesti Helsingistä, mutta emme sulje pois mahdollisuutta myöskään hotelleista muissa kaupungeissa Suomessa. Jokainen Folks Hotel on tarkkaan suunniteltu yksilö, joka rakentuu yhdistelmänä tinkimättömästä elämyspohjaisesta asumiskokemuksesta, hyvinvoinnista ja ympäröivän alueen hengestä”, Korhonen kertoo.

Folks Hotels Oy on allekirjoittanut 6500 neliön tiloista pitkäaikaisen vuokrasopimuksen OP Kiinteistösijoituksen hallinnoiman rahaston kanssa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi