Krog Madamen sisäpihaterassi on kuin lomamatka

Välimerellisiä makuja tarjoilevan Matamin tunnelmallisella sisäpihaterassilla on lupa viihtyä.

Lapinlahdenkadun sisäpihalla piileskelee tutustumisen arvoinen helmi: ravintola Krog Madamen sisäpihaterassi. Jos seuraavaan lomaan on liian pitkä aika, toimii tämä terassi ensiapuna. Viihtyisällä sisäpihalla voi helposti kuvitella olevansa reissussa Ranskassa, nauttimassa Italiassa tai lomalla Espanjassa.

Tunnelmallinen musiikki ja klassiset kesäjuomat siivittävät kenet tahansa lomatunnelmiin keskellä Kamppia. Viikonloppuisin terassilla nautitaan usein dj-musiikista, joten hyvä meno on taattu. Mutta täällä kannattaa juomisen lisäksi ehdottomasti myös syödä. Krog Madamen ruokalista sisältää ihania herkkuja espanjalaisittain, italialaisittain ja ranskalaisittain - ja joukosta löytyy myös hiukan pohjoisafrikkalaisia makuja. Pientuottajien viiniä ja tapasvalikoima kaveriporukalla tai romanttinen kolmen ruokalajin illallinen kahdestaan. Muksut tykkäävät myös - testattu on!

Monissa terasseissa on se vika, että ne menevät liian aikaisin kiinni, ja tämä on onneksi poikkeus sääntöön. Krog Madamen terassitunnelmasta saadaan nauttia (säävarauksella toki) viikonloppuisin jopa yökahteen saakka, joten täällä on lupa viihtyä.

Madame avaa ovensa arkisin kello 17 ja lauantaisin kello 14. Tapastorstaisin Madamessa herkutellaan runsaan tapaspöydän antimilla kello 17-21. Madamen lounas on tauolla vielä heinäkuun, mutta jatkuu taas 1. elokuuta alkaen, silloin ovet aukeavat jo kello 11. Lomalle Madameen siitä!

Krog Madame, Lapinlahdenkatu 3. Avoinna maanantaista lauantaihin.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi