Kukkaseppeleitä ja bondagea – Teurastamon Night Marketista on moneksi

23. - 24. elokuuta järjestettävä kaupunkifestivaali on makujen, myyntikojujen, kulttuurin ja viihteen sulatusuuni.

Kuva: Eetu Ahanen

Teurastamo Night Market tarjoilee torstaina ja perjantaina vakuuttavan kattauksen erilaista ohjelmaa niin ruoan kuin monipuolisen taiteenkin saralta. Osallistujaa kannustetaan hyppäämään tuntemattomaan ja ylittämään itsensä.

Torstaina mennään Taiteiden yön tunnelmissa. Musiikista vastaavat muun muassa Vallilan Tango, Jimi Tenor ja Ilmari Heikinheimo Sähkösahabalettia esittävä kuvanveistäjä-tanssija sekä Sanna Karlsson-Sutissna, joka jää myös paikan päälle veistämään. Lisäksi tarjolla on Kukkia ja sidontaa -paja, jossa näppärä voi taiteilla itselleen upeita kukkaseppeleitä- tai asusteita. Sidonnan maailmaan voi edelleen uppoutua myös bondage-pajassa, jonka vetää Lady Gagallekin asun tehnyt köysitaitelija Tinttu Henttonen.

Perjantaina on luvassa hieman rankempaa meininkiä, kun showpaini ja erilaisten kamppailulajiseurojen näytökset tulevat kuvioihin. Showpainikehässä nähdään FCF:n wrestlingshow. Musiikkipuolesta vastaa dj ja Singa on Wheels -pyörä tarjoaa mahdollisuuden laulaa karaokea. Vauhdikkaan illan huipentaa Windows95man, jonka johdolla Night Market liukuu kohti Tislaamon villejä jatkobileitä.

Kaksipäiväisen festivaalin aikana Teurastamolla voi tehdä myös erinomaisia löytöjä: vintage-vaatteita, koruja sekä taidegrafiikkaa. Torilla on kameraliike, joka myös ostaa vanhoja kameroita ja Helsinki Photo Festivalin myyjäisissä voi hankkia upeita teoksia. Kun vatsa alkaa kurista, voi luottaa lukuisten ruokakojuen herkulliseen tarjontaa.

Teurastamo Night Market 23. -24. elokuuta 2018.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi