Kuultua

Helsingin ravintolauutiset

Bar Super SK-Ravintoloille
Eerikinkadun vänkä sarjakuvabaari, Studio 51:n ja Corona Baarin välissä sijaitseva Bar Super on adoptoitu Sedu Koskisen ravintolaryppääseen. Baarissa vietettiin juuri 1-vuotissynttäreitä.

Super on auki arkisin kello 18:sta 02:een ja viikonloppuisin 04:ään.

Klubeja Onnelaan
Onnelaan on perustettu alkajaisiksi klubit kahdelle illalle.
Torstai-klubin nimestä ei ota kukaan selvää, mutta varmaa on, että iltoja viihdyttää house band. Sunnuntaisin paikalle houkutellaan ns.
ammattilaisia.Sunnuntai-klubin nimi, S.I.P.A.S.E.M.A. on jo helpommin muistettavissa.

Helmeen perjantaiklubi
Bootleg-klubi tuo Helmeen ulkomaisia dj-vieraita. Tämän vuoden puolella 12.11., 26.11. ja 10.12. järjestettävällä perjantaiklubilla nähdään mm. amerikkalaiset John Larner ja Slater Hogan sekä ruotsalainen Danass. Suomalaisista levynpyörittäjistä nähdään mm.
Oled Peled.

Hesarin yläkerta rempataan
Helsinki Clubin rock-henkinen yläkerta saa väistyä ja musiikkina svengaa remontin jälkeen groove ja r´n b. Remontin on tarkoitus käynnistyä ja valmistua vielä tämän vuoden puolella.

Vege auki myös iltaisin
Lounaspaikkana tunnettu Vege on nyt auki myös iltaisin. Klo 19 -23 on käytössä a la carte, joka sisältää syksyllä runsaasti sieniruokia.
Suppeahkon viinilistan kaikki tuotteet ovat luomua.

Restelille hotelli Ruoholahteen
Restel avaa keväällä hotellin Ruoholahteen, Kemiran konttorin pohjoispuolelle. Tontille nousee moderni, kaupunki-ilmeeseen istuva noin 250 huoneen hotelli. Rakennuslupaa odotellaan vielä.

Kämp sai uuden isännän
Matti Lempinen on aloittanut Kämpin uutena keittiöpäällikkönä. Talon keittiö on jälleen suomalaisissa käsissä, joten Nokan liesien äärestä siirtynyt Lempinen aikoo panostaa annin kotimaisuuden kasvattamiseen.
Suurin haaste on juhlakerroksen palvelussa, Brasseriessa saa jo hyvää ruokaa.

Tarinoita oluesta ja viinistä
Pitkän uran juomakirjoittaja, Juomanlaskija-lehden päätoimittaja Unto Tikkanen on julkaissut kirjan Viinin ja oluen lähteillä (32,50 e). Se sisältää mukavia tarinoita sahdista ja marskin ryypystä Britannian vanhimpiin pubeihin ja Wienin vilkkaisiin ravintolapanimoihin.

G.W. Sundmansille nimikkovesi
Michelin-aateloitu G.W. Sundmans saa oman nimikkovetensä. Ravintolan etikettiä kantaa kevyesti hiilihapotettu lounaisruotsalainen Stenkulla-lähdevesi.
"Etsimme sopivaa vettä lähes kaksi vuotta", kertoo keittiöpäällikkö Jarmo Vähä-Savo.

Ravintolaäänestys alkaa
City-lehden masinoima, maan tärkein ravintolaäänestys alkaa.
Äänestyohjeet löydät sivulta 19. Älä nuku, vaan vaikuta kaupungin ravintoalelämän suuntaan. Lukijoiden valitsemat, ainoat oikeat parhaat ravintolat julkaistaan tammikuussa City-lehdessä.

Kirkas käy kaupaksi
Alkoholin veronalennus on kasvattanut vodkan myyntiä lähes neljänneksellä. Jopa viime vuosien hittijuomien, lonkeroiden myynti on kääntynyt laskuun - viinistä puhumattakaan. Oluen kokonaismyynti on kasvanut kolme prosenttia, mutta ravintolat ovat menettäneet kahdeksan prosenttia olutkaupastaan.

est. juhlii
Kämpin ravintola est.1887 virittäytyy juhlakauteen mauste- ja samppanjamenulla. Henry Tikkasen loihtima viiden ruokalajin menu (77
e) sisältää mm. masalalla maustettua tonnikalaa sekä inkivääriglaseerattua ankanrintaa. Kuohujuomien lisäksi nautitaan sauvignon blancia Uudesta-Seelannista sekä chardonnayta Kaliforniasta.

Eirassa hirvettää
Huvilakadun sympaattisen intiimin La Petite Maisonin Raffaele Salvatore on suunnitellut seitsemän ruokalajin loppuvuoden menun (65 e). Tarjolla on mm. ankanmaksaa ja viikunoita sekä saksanhirvenfileetä ja tummaa sienikastiketta. Ranskalaiset viinisuositukset pyrkivät heijastamaan paikallista maaperää.

Vuoden 2004 parhaat deejiit valittu
Arvostetun klubilehden, DJmagin vuosittaisen top 100 -deejiiäänestyksen tulokset on julkaistu. Suomessakin pyörähtänyt Tiësto säilytti kärkipaikkansa jo kolmatta kertaa peräkkäin. Häntä seurasivat muut trance-taiturit Paul van Dyk sekä Armin van Buuren.
Mutta mikä hienointa, ensimmäistä kertaa sadan parhaan deejiin listalle on mahtunut suomalaisia tiskijukkia. Menestynein oli Proteus, joka nousi sijalle 90. Toinen rankattu kotimainen deejii, Darude, oli sijalla 97. Ääniä annettiin tänä vuonna ennätykselliset 91 000.

www.djmag.com

Suomi-starat Feverissä
Miau! Marraskuussa house-poljentoinen Pussy Club -ilta kemutetaan kotimaisin voimin. Feverin deejii-korokkeella musiikista vastaavat kaupungin parhaimpiin tiskijukkiin lukeutuvat Lil´ Tony sekä Mr.A vakiosoittaja Kimi K:n avustuksella. Silmänruokatarjoilusta taas huolehtivat Nexus-tanssitytöt.

Pussy Feverissä 19.11. Liput ovelta 9 e. Ennakot 8 e StreetBeatista.

Bondagea ja konemusiikkia
Vaihtoehtoiset erotiikkamessut, Sextreme Finland luottaa vaahtoon, eroottisiin esityksiin ja konemusiikkiin. Kaapelitehtaan kaksipäiväisillä messuilla esiintyvät Mr.A, Pietari sekä Sasha F.

Show-puolella luvassa on mm. Circus mundus Absurdus, Playboy-typy Ella sekä japanilaista bondagea. Vaihtovaatteet kannattaa varata mukaan. Foam Party -puolelle on hankittu nimittäin Suomen suurin vaahtokone.

Sextreme Finland Kaapelitehtaalla 12.-13.11. Liput 20 e / pvä, 30 e / 2 pvää.

3 kommenttia

tanssityttis

16.11.2004 16:02

Millainen tuo Onnelan torstai-klubi on?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Raikasta

28.11.2004 11:33

Martina -ravintola hämeentiellä kokeilee savuttomuutta vuoden loppuun asti. Ruokaravintolan asiakkaille tarjotaan mahdollisuus nauttia hyvästä ruoasta raikkaassa, savuttomassa ravintolassa. Varsinkin perheet ovat olleet tyytyväisiä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

wwwxxx

3.12.2004 16:44

[LAINAUS]tanssityttis kirjoitti 16.11.2004 klo 16:02:

Millainen tuo Onnelan torstai-klubi on?[/LAINAUS]

TYHJÄ

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi