Kuultua

Helsingin ravintola- ja klubiuutiset

Uusi Könäri auki

König Clubin remontti on valmis. Ruokapöydät ovat saaneet väistyä esiintymislavan ja ja uuden tanssilattian tieltä ja paikassa on nyt kaksi musiikkimaailmaa. Vanhassa klubitilassa soi nyt Suomi(tanssi)pop ja portaita alas tultaessa vasemmalla jatketaan hyväksi havaitulla jytäjumpalla. Könärissä tullaan kuulemaan myös elävää musiikkia.

Helsinki Social Club kokoontuu Tony´s Delissä

Helsingissä asuvista ulkomaalaisista ja heidän paikallisista kavereistaan koostuva Helsinki Social Club on saanut uudeksi kodikseen Bulevardin Tony´s Delin, jossa kokoonnutaan joka perjantai kello 17. Klubilaisille on neuvoteltu myös erikoishinnat.

Lady Moonin naisten illat jatkuvat

Lady Moonin Ladies Night jatkaa keskiviikkoisin. 19.10. lavalle astuu Turun leijonakuningas Tommi Läntinen. Joulukuun 14. on paikkaan buukattu Scandinavian Hunks. Euron hinnat ovat voimassa toistaiseksi joka ilta klo 21-23.

Rahalla jonon ohi Hotelli Vantaalla

Maanpäälliseen Ruotsin-laivaan, Sokos Hotel Vantaaseen on otetu käyttöön maksullinen kännykkävippi. 14-19 euron hintaisen jononohituskoodin voi tilata perjantaisin ja lauantaisin numerosta 0700-90033. Elämä on.

Stand Up -klubi Selloon

Sellon Basessa nädään eturivin Stand Up –koomikoita joka toisena keskiviikkona. 26.10. paikassa naurattavat Tommi Mujunen ja Pete Kosonen. Klub Hanuriin on vapaa pääsy, show time klo 21. Basella on sama omistajataho kuin Leppävaaran teatteriravintola Albergalla.

Baijerilaisia oluita Hämeentiellä

Ravintola Kolmessa Kaisassa tutustutaan panimomestari Peter Breun johdolla baijerilaisen oluen valmistukseen 16.-30. lokakuuta. Franken-viikoilla on tarjolla oluiden lisäksi myös viinejä sekä snapseja, joita ei Suomesta normaalisti saa.

Intiaa Viiskulmaan

Intialainen ravintola Shadesh on aloittanut Tarkk’ampujankadulla, Viiskulmassa. Pitkältä listalta löytyy kasvissyöjille alu gobi cheeseä (11,50 e) ja tandoori-ruokien ystäville jättirapuja (16 e). Chicken chili (14e) tulistaa, niin myös lammas-saslik (17 e). Nan-leipä, basmatiriisi, raita ja salaatti kuuluvat kaikkiin annoksiin. Shadesh on avoinna joka päivä.

Tony’s goes Peru

Perulainen Roberto Yagui kokkaa Bulevardin Tony’sissa 26.10. asti. Kolmen ruokalajin Carta Peruana (32 e) sisältää mm. kalacevicheä, korianterilla maustettua häränlihahöystöä ja perulaista kermavanukasta. Baarista löytyy Perun kansallisjuoman pisco sourin lisäksi mustekalaa ja punaista chilidippiä, pottupalleroita keltaisella dippikastikkeella sekä muita tapaksia.

Meren herkkuja Maxillissa

Seafood Meininki jyllää Maxillissa. Tuoreiden osterien (2,90 e) lisäksi listalta löytyy esimerkiksi puolikas hummeri (25 e), grillattuja tiikeriravunpyrstöjä (22 e) sekä sinisimpukat marinière (18 e). Hummeri-menu kustantaa 46 e, niin myös neljän ruokalajin seafood-menu. Merenelävät ilahduttavat 12.11. asti.

Mestarit Sipulissa

Hallitseva Vuoden Hovimestari Henry Johansson sekä 2004:n Vuoden Kokki Juuse Mikkonen ovat siirtyneet Sipulin. Sen kunniaksi lasikaton alla nautitaan kuuden ruokalajin Mestarien Menua (69 e). Listalta löytyy esmes riistakauden paahdettua saksanhirvenseläkettä sekä sitruunaruoholla maustettu crème brûlée ja suklaasorbettia. Johansson vastaa suositusviineistä.

Savoy nauttii olutta

Oluen vaahtoon hurahtanut Savoyn keittiöpäällikkö Kai Kallio on loihtinut lokakuun ajaksi uuden viiden ruokalajin olutmenun. Tarjolla on mm. Porter-montessa haudutettua kuningasrapua, currybriossia ja olutkaviaaria sekä kokonaisena paistettua meribassia ynnä Mäkipekan humpukka-valkohomejuustoa. Juomiin lukeutuu Kaisaniemen Teerenpelin rapea kaksivuotis-JuhlaPils. Illallinen kustantaa lokakuun ajan juomineen 106 e.

Cantina West juhlii

Texmex-ruokakulttuurin edelläkävijä Cantina West juhlii 15-vuotista taivaltaan. Sen kunniaksi 23. lokakuuta saakka kestävillä juhlaviikoilla on tarjolla erikoistarjouksia, kuten Laredon lammasta, 15 euron hintaan sekä kaikille ruokaileville asiakkaille lasi kuohuvaa veloituksetta. Vuosijuhlan tiimellyksessä myös puolet ruokalistan annoksista on uusittu. Listalle jääneiden kestosuosikkien ohessa voi nyt tilata myös viipaloitua hevosen sisäpaistia, krokotiilia tai 200 gramman biisoni-entrecôteen.

Islannin kaloja Haviksessa

Islantilainen Hákon Máer Örvarsson vierailee Etelärannan kalaravintola Haviksessa 24.-31.10. Hän loihtii meren äärellä islantilais-suomalaisen makujen liiton ovensa sulkeneesta est. 1887:sta Haviksen keittiöpäälliköksi siirtyneen Henry Tikkasen kanssa. Reykjavik lukeutuu tällä hetkellä Euroopan jännittävimpiin ravintolakaupunkeihin.

Armin Van Buuren kaupunkiin

Hollannin trancetaituri, ja deejii-äänestysten mitalimies Armin Van Buuren pistäytyy maailmankiertueellaan Studio 51:een. Van Buuren on ollut tänä vuonna niin kovassa kunnossa, että asiantuntijat povaavat hänelle jopa tämän vuoden Paras deejii -titteliä. Yleisön lämmittelystä vastaavat Remy sekä kaksikko Alex Kunnari & Käpä. Stockholm Diskotekin afterpartyissa musiikista pitää huolen jenkki Markus Schulz, joka on luvannut viihtyä levylautasten ääressä viisi tuntia.

Armin van Buuren Club Colorsissa, Studio 51:ssä 21.10. Liput 30 euroa. Afterparty Stockholm Diskotekissa. Liput 10 euroa.

2nd that! Hesarilla

Joka kuukauden toisena perjantaina Helsinki Clubilla jytkyy underground-soundi. Avajaishulinasta vastaavat dj:t Nikita, Mekaanikko & Tanssi sekä livenä esiintyvä Ghetto Bass Patrol. Jos meno käy liian kuumaksi Balconylla viilentää Viron-poika Widenskin housebiitit. Koska kemuissa tuodaan esille kotimaista underground-musiikkia, järjestäjät antavat mahdollisuuden myös nouseville kyvyille. Oman tanssiorkesterinsa esiintymismahdollisuutta voi tiedustella osoitteesta olli@omhelsinki.fi.

2nd That! Helsinki Clubilla alkaen 14.10. Liput 8 euroa.

Hallmark LaTourissa

Ja taas täyttyy tanssilattia. Kerran kuukaudessa bileet järjestävä Hallmark esittelee lokakuussa kolme Helsingin tiukinta trance-tuottajaa HelsinkiVibesta. Illan aikana irti pääsevät talonmies TABin lisäksi ulkomaillakin suosiota nauttiva Miika Kuisma sekä Super8. Loungen puolella letkeämmästä menosta vastaavat Indigo ja Zzompp.

Hallmark LaTourissa 22.10. Liput 9 euroa.

1 kommentti

Sugar1234

20.7.2010 22:38

your template is is not viewanle properly in internet explorer 6 properly.Please correct it.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------http://www.pctipstricks.net

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi