Kuultua

Helsingin ravintolauutiset

Nainen presidentiksi
Suomi-iskelmän kummisedän, Fredin, suojeluksessa ollut The President of Karaoke -kilpailun kovatasoinen finaali villitsi täpötäyden Vanhan ylioppilastalon. Saimme ensimmäistä kertaa naispresidentin. Kulttitapahtuman voiton korjasi näyttävään tapaan Kalliossa asuva 20-vuotias Lumimaria Wilenius. Laulatko suihkussa? "Lauleskelen koko ajan. Valitettavasti kämpässäni on huono äänieristys. Kuulen jopa naapurini kännykkäpuhelut. Joku päivä saan vielä valituksia." Sibelius-lukion käynyt Lumimaria on kerännyt esiintymiskokemusta muun muassa Laupias Tuoni -bändinsä kanssa, joka esiintyy elokuun lopussa Hietsussa ja lokakuussa Semifinalissa. "Äitini kertoi, että keksin jo pienenä omia lauluja ja esitin niitä pehmoleluilleni." Karaokessa hän käy joka viikonloppu ja monesti viikollakin. "Tenkka on lähellä, käyn siellä usein. Satumaa ja Jone’s ovat myös hyviä." The President of Karaoke -finaalissa Lumimaria villitsi yleisön ja vakuutti tuomariston Unbreak My Heartilla ja Flashdancen tunnarilla. Kylmiltään Lumimaria pystyy laulamaan karaokessa helposti 50 biisiä. "Paitsi suomiklassikoita. Katri Helenaa ei ole juuri tullut kuunneltua. Tosin ilmaisesta drinkistä laulan tarjoajalle minkä tahansa kappaleen."

Koff toi viinit hanoihin
Viinin tilaaminen on nyt ruuhkaisissa klubeissakin huomattavasti helpompaa, kun tavaraa on saatavana sekä punaisena että valkoisena hanasta. Chileläistä alkuperää olevat viinit miksataan Tanskassa Carlsbergin tehtaalla volyymituotteiksi, ja konserniin kuuluva Sinebrychoff toimittaa viinit ravintoloihin.

Lust Erottajan Memppariin
Lust on Erottajan Memphisin uusi perjantaiklubi. Klubista vastaavat Local Underground ja 404. Joka klubi-ilta levyjä pyörittää vakio-dj:n ohella joku vieraileva tähti. Lauantaisin paikassa jatkaa Open Decks! -klubi, jossa dj voit olla sinä itse, kunhan tuot omat luurit mukanasi.

Foo Fightersin keikalle pääsevät...
Cityn Baarifestarit keräsivät jälleen kymmeniä tuhansia kaupunkilaisia Espan edustalle ja lähes 40 ravintolaan. Juhlahumu jatkuu ainakin kahden onnellisen kohdalla, jotka pääsevät Tavastialle 28. elokuuta tsekkaamaan himoittua Foo Fightersia. Postimies kiikuttaa Koffin kilpailun voittajille, Juha-Pekka Mieloselle ja Tiina Jäppiselle kahden hengen vip-passit keikalle. City onnittelee.

Kolmekymppiset ilmaiseksi
Sokos Hotelli Vantaan Tulisuudelmaan pääsee elokuussa ilmaiseksi sisään kunhan syntymävuodeksi voi osoittaa 1973. Ravintolassa esiintyvät syksyn aikana mm. Nylon Beat, Bogart Company(!) ja Suurlähettiläät. Marraskuussa hotelli kasvaa entisestään.

Uusi Chico´s avattu
Hietalahdenrannan uusiin taloihin Bulevardin päähän on avattu Chico´s American Bistro. Ravintolaa koristavat kaksi salia ja iso terassi, josta on näkymät merelle. Paikasta on bongattu jo mm. Dallas Wayne, Laura Närhi ja Jussi Chydenius.

Kukossa palkitut viinit
Hullun Kukon viinilista on palkittu amerikkalaisen Wine Spectator -lehden Award of Excellence -kunniamaininnalla. Se tarkoittaa hyvin valittua laatutuottajien viinivalikoimaa. Lehden tuomaristo kehuu Kukon viinihinnoittelua maltilliseksi.

Olutruokaa Rööperissä
Pursimiehenkadun Iso Ankkuri sai remontissa nimekseen Old Anchor. Keittiö erikoistuu pubiruokiin, ja lähes jokaisen annoksen valmistuksessa käytetään olutta. Tarjolla on muun muassa broileria kirsikkaolutkastikkeessa (12,90 ¤) ja stout-suklaakakkua (3,50 ¤).

Alko tuli Bulevardille
Kaupungin uusin Alko avautuu vanhassa Koffin korttelissa Bulevardin länsipäässä 15.8.

Hovit ja kokit kilpailevat
Vuoden Hovimestari -kilpailuun voi ilmoittautua lokakuun alkuun asti Perhon ravintolapäällikölle Tapio Kurkiselle. Finaali järjestetään viiden ruokalajin gaala-illallisineen (80 ¤) hotelli Haagassa 10.10. Vuoden Kokki -kisan pääraaka-aine on tuore norjalainen seifilee. Kokkikisaan ilmoittaudutaan lokakuun loppuun asti, ja finaali pidetään Gastro-messuilla ensi maaliskuussa.

2 kommenttia

vasara2

23.8.2003 19:21

Mitäs ovat ihmiset Bulevardin alkon avautumisesta,hyvä vai huono juttu?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kaalio

24.8.2003 12:03

[LAINAUS]vasara2 kirjoitti 23.08.2003 klo 19:21:

Mitäs ovat ihmiset Bulevardin alkon avautumisesta,hyvä vai huono juttu?[/LAINAUS]

Huono homma, kun Albertinkadun Alko lähti sinne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi