Lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi valtaa Rautatientorin

Viikonloppuna maistellaan lähiruokaa. Samassa yhteydessä juhlitaan kotimaisten oluiden Syystoberia.

Kuva: Herkkujen Suomi Facebook / Henrik Kettunen

Helsingin Rautatientorilla järjestetään jo viidettä kertaa suomalaisen ruoan juhla, lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi. Tapahtuman yhteydessä on myös kotimaisten oluiden Syystober.

Herkkujen Suomi -tapahtuma kokoaa Helsingin Rautatientorille lähi- ja luomuruoan tuottajia ja yrittäjiä ympäri Suomen. Pienten elintarvikeyritysten herkkuja voi napostella paikan päällä tai ostaa mukaan. Osastoilla esitelllän myös maakuntia ja suomalaista maaseutua. Lisäksi luodaan ajankohtaiskatsaus suomalaiseen ruokakasvatukseen sekä tutustutaan ruokaketjun toimijoihin. Vuodesta 2011 vuosittain järjestetyn tapahtuman suosio osoittaa, että suomalaiset ovat kiinnostuneita ruoan alkuperästä sekä lähi- ja luomutuotannosta. Kuluttajat arvostavat ruoan jäljitettävyyttä, tuoreutta ja laatua sekä ennen kaikkea herkullista makua.

Herkkujen Suomen pääjärjestäjänä ja yhteistyökumppaneiden koolle kutsujana toimivat Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund (SLC), Ruoka-Suomi -verkosto, Aitojamakuja.fi, Lammin Sahti ja Pienpanimoliitto.

Herkkujen Suomi aukioloajat:
torstaina 20.8. klo 16.00-21.30
perjantaina 21.8. klo 11.00-20.00
lauantaina 22.8. klo 10.00-18.00.

Syystober-olutteltta on auki kaikkina iltoina kello 01.00 asti.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi