Lappeenrannassa juhlitaan viikonloppuna Rakuuna Rockia

Festarilla nähdään paitsi kovia artisteja, myös keskiaikaista taistelua.

Kuva: Rakuuna Rock / Instagram

Kolmatta kertaa järjestettävä Rakuuna Rock valtaa tänään ja huomenna Lappeenrannan Linnoituksen. Luvassa on esityksiä eturivin artisteilta, ja lauantaina koetaan myös tunnelmia keskiajalta.

Perjantain ja lauantain aikana Linnoituksella on tarjolla räjähtävää menoa ja timantinkovia esityksiä. Perjantaina Rakuuna Rockin aloittaa Atomirotta. Hänen jälkeensä alueen valloittavat platinaa ja kultaa levyillään myynyt Jonne Aaron, suomeksikin laulava portugalilaisverinen Anna Abreu, Mokoma, kovan paluun tehnyt Maija Vilkkumaa ja uuden albumin julkaissut CMX. Loppuillan Sleepy Sleepersin showsta ei ainakaan huumoria puutu.

Lauantaina pankin räjäyttää ensi vuonna elokuvan julkaiseva Apulanta, joka elää varmasti uransa suosituinta aikaa. Apulannan menosta ei kauas jää rap-duo JVG, joka hiljan julkaisi Tarkenee-sinkun. Muita lauantain esiintyjiä ovat Apina, Olavi Uusivirta, Susivainaa, Euroviisuhistoriaa tehnyt Pertti Kurikan Nimipäivät sekä koko kansan suosikit Kaija Koo ja Michael Monroe.

Lauantaina festivaalialueella nähdään erikoinen, näyttävä ja todella kova lajiesittely, kun MCSF Lappeenranta pitää keskiaikaisen täyskontaktilajin näytösottelut.  Ottelijoilla on erittäin raskaat metallihaarniskat päällä. Vaikka taistelu on aitoa, ovat aseet tylppiä. 

Rakuuna Rock, Lappeenrannan Linnoitus, 17.-18. heinäkuuta. Liput 42-67 euroa. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi