Legendaariset SYÖ!-viikot tekevät paluun! Lahdessa syödään taas kympillä

SYÖ!-viikot rantautuvat Lahteen 4.6.-17.6.2021.

Supersuositut SYÖ!-viikot palaavat pienen tauon jälkeen taas Lahteen! Kampanjassa mukana olevat ravintolat tarjoavat herkullisia annoksia 10 euron hintaan, joten nyt jos koskaan kannattaa lähteä rohkeasti tutustumaan uusiin ravintoloihin ja kokemaan uusia makuelämyksiä. Tai palata vanhojen suosikkien pariin - valinta on sinun.

SYÖ!-viikkoihin osallistuminen on helppoa:

  1. Tutustu kampanjasivuihin ja kaikkiin mukana oleviin ravintoloihin täältä.
  2. Kävele sisään valitsemaasi ravintolaan ja tee tilaus.
  3. Nauti paikan päällä tai ota mukaan.
  4. SYÖ

Viisi ravintolaa ja 14 kympin annosta

Lahden SYÖ!-viikoilla on mukana tällä kertaa viisi ravintolaa ja 14 toinen toistaan herkullisempaa kympin tarjousta.

Sekä urheilua, raikkaita juomia että herkullisia ruoka-annoksia tarjoileva Sporttiravintola Peluri lyö SYÖ!-viikkojen kunniaksi pöytään kolme kovan luokan tarjousta. Kympillä pääset nauttimaan muun muassa tuhteja Pelurin leikkeitä. Voit valita lautasellesi joko mureaksi paistettua porsaan ulkofileetä tai grillattua kananrintafileetä parilakasviksien, pippurikastikkeen ja ranskalaisten kera. Melkoinen tarjous, vai mitä?

Sporttiravintola Pelurissa SYÖt kympillä niin burgeria, siipiä kuin leikkeitä.
Sporttiravintola Pelurissa SYÖt kympillä niin burgeria, siipiä kuin leikkeitä. Kuva: Sporttiravintola Peluri

Kympillä tarjolla on myös nyhtöpossuburgeri, joka täytetään bbq-haudutetulla, revityllä porsaan kaslerilla, talon majoneesilla ja kasviksilla. Sormisyötävää edustaa siipiannos, joka sisältää 16 kappaletta siipiä Aura-dipin kera tarjoiltuna.

Keväällä Lahteen ovensa avannut Naughty BRGR on mukana myös SYÖ!-viikoilla. Jos et ole vielä tutustunut tähän Vesijärvenkadulla sijaitsevaan uutuuteen, nyt siihen on tarjoutuu edullinen mahdollisuus. Kympillä pääset nauttimaan tässä ravintolassa todellista klassikkoa, sinihomejuustoa ja pekonihilloketta sisältävää Naughty-burgeria. Burgeri tarjoillaan rapeiden tots-perunoiden kera. Toinen klassikko on pariloitua halloumia ja paholaisen hilloa sisältävä Halloumi BRGR, joka tarjoillaan Cripsy Fries -perunoiden kanssa.

SYÖ!-viikkojen uutuus on KalaKerros -burgeri, joka sisältää rapeaksi friteerattua ja tempuroitua turskafileetä ja kananmuna-remouladekastiketta. Myös tämä herkku tarjoillaan Crispy Fries -perunoiden kera.

Kympillä pääset testaamaan Naughty BRGR:n KalaKerrosta.
Kympillä pääset testaamaan Naughty BRGR:n KalaKerrosta. Kuva: Naughty BRGR

Laadukkaita burgereita on tarjolla myös Social Burger Joint -ravintolassa, joka tuo SYÖ!-viikkojen kunniaksi tarjolle kaksi maistamisen arvoista herkkua. Onko valintasi naudanlihapihviä, Coca Cola -ketsuppia ja karamellisoitua sipulia sisältävä Oakwood Burger vai soijakasvispihvillä ja vegaanisella Cheddar-juustolla täytetty vegaaninen Brooklyn Habanero Burger?

Makumatkalle maailmalle pääsee Vapaudenkadun Pikku Makalussa, jossa tarjolla on vaihtoehtoja niin tofun, kanan kuin lammasruoankin ystäville. Kympillä pääset nauttimaan joko tofupaloja kookos-pinaattikermakastikkeessa sisältävää Saag Tofua, tandooriuunissa paistettua klassikkoa eli Butter Chickeniä tai Lamb Kofta Masalaa eli maustettuja lampaanjauhelihapyöryköitä tulisessa kastikkeessa. Lisukkeena tarjolla on kaikissa annoksissa tietysti riisiä, naan-leipää ja raita-kastiketta.

Eksoottisia makuelämyksiä tarjoilee myös nepalilainen ravintola Sagun. Tässä ravintolassa voit nauttia kampanjan ajan kympillä joko Butter Chickeniä eli kanan rintafileepaloja tomaatti-voi-kermakastikkeessa, Lamb Vindaloota eli lammaspaloja tulisessa ja mausteisessa kastikkeessa tai Malai Koftaa eli friteerattuja kasvispyöryköitä kermaisessa kastikkeessa. Myös tämän ravintola annokset tarjoillaan riisin, naan-leivän ja raita-kastikkeen kera.

Löysitkö tarjousten joukosta jo oman suosikkisi?

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi