Leipää turkulaisesta salaattibaarista

Aurakadun Coffee Housen salaattibaarin aineksista voi rakentaa salaatin tai leivän.

Galaxie Centerin yläkerran pöydät on pyhitetty  tosiharrastajille.
Galaxie Centerin yläkerran pöydät on pyhitetty tosiharrastajille.

Leipää salaattibaarista

Coffee Housen uuden Salad & Sandwich Barin aineksista voit rakentaa toiveittesi mukaisen salaatin tai leivän. Valittavina ovat erilaiset leivät, levitteet, kastikkeet, täytteet ja kasvikset. Leivät tarjoillaan myös lämmitettynä. Coffee Housen aamukahvitarjous tarjoaa lämmikettä työmatkaan. Ennen yhtätoista kaikki mukaan otettavat kahvit maksavat vain 90 senttiä. Myös erikoiskahvit samalla hinnalla.
Coffee House, Aurakatu 5

Uusi lista Sevillassa

Ravintola Sevilla on uusinut ruokalistansa. Nyt korostetaan tapaksia ja espanjalaisuutta.“Vaikka lähes koko lista on mennyt uusiksi, konseptiin ei ole tehty radikaaleja muutoksia. Tarjoamme yhä yksinkertaista ja hyvää ruokaa”, sanoo vuoropäällikkö Mikko Mäkipää.

Juominen laskussa

Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton tilastojen mukaan syyskuun loppuun mennessä olutta, siideriä ja long drink -juomia myytiin yhteensä 360,6 miljoonaa litraa. Mietojen alkoholijuomien myynti laski edellisestä vuodesta 21,3 miljoonaa litraa eli 5,6 prosenttia.

Joulu pöytään

Ravintola Uuden Killan joulupöydässä ei tarvitse ravata edestakaisin. Joulumenun alkuruoat tarjoillaan pöytiin hopeisilla simpukoilla. Vaihtoehtoina on mm. kylmäsavustettua siikaa piparjuurikastikkeella ja sitruunaista rapu-avocadomoussea. Kinkun voi korvata vaikka kalkkunanrinnalla tai hirven ulkofileellä.
Ravintola Uusi Kilta, Mannerheiminkatu 1, Naantali

Iloista karaokea

Suxesin karaokejärjestelmään on lisätty yli 1400 uutta kappaletta. Uuden online musiikki- ja karaokejärjestelmän ansiosta, toivekappaleet voi ladata nopeasti ja karaokeillat järjestää tiettyjen teemojen ympärille. Biisilistat löytyvät ravintolan kotisivuilta (www.suxes.fi). Ja karaoke soi torstaisin ja sunnuntaisin kello 21.
Suxes Yliopistonkatu 9

Voltaire keskustelee

Café Voltaire on alkanut järjestää keskusteluiltoja Voltairen hengessä. Illat järjestetään useimmiten suomeksi, mutta joskus myös ranskaksi ja englanniksi. Pääsymaksuna perittävä viisi euroa sisältää kahvin ja croissantin.
Café Voltaire, Aninkaistenkatu 5

Kinkkua Salossa

Joululounas katetaan Salon Seurahuoneella 7.–23.12. Kylmät jouluherkut löytyvät alkuruokapöydästä, pääruoka tarjoillaan pöytiin ja jälkiruoat valitaan taas buffeesta. Joululounas ilman pääruokaa maksaa 37 euroa ja pääruoan kanssa 42 euroa.
Salon Seurahuone, Asemakatu 1, Salo

Julia avaa kesällä

Uudistunut Scandic Julia avaa kesäkuussa. Juliassa on 155 hotellihuonetta ja bistro-ravintola. Ruokalistalla panostetaan sesonkituotteisiin ja tarjolla on Jamie Oliverin kokousmenu.
Scandic Julia, Eerikinkatu 4

1 kommentti

kujh

18.12.2010 02:22

neekerin perse

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi