Linnanmäen valokarnevaali tulee taas

Lintsillä voi viettää syksyllä kivan illan kaveriporukalla, huipun hetken perheen kanssa tai täydelliset romanttiset treffit.

Kuva: Linnanmäki

Linnanmäen jokasyksyinen kauden huipennus Valokarnevaali tulee taas, ja tänä vuonna se ilahduttaa kävijöitä jälleen jopa kymmenen päivän ajan 12.-22. lokakuuta. Huvipuisto on silloin poikkeuksellisesti auki myöhään iltaan ja valaisee kaupungin kieputtavilla laitteilla ja valovoimaisilla esiintyjillä. 

Lokakuinen Valokarnevaali on tunnetusti kaupungin tunnelmallisimpia tapahtumia, ja se sopii ainakin meidän mielestämme varsin hyvin vaikka treffipaikaksi: Suomessa kun pääsee harvoin Linnanmäelle pimeän aikaan. Huvipuistoon on koko tapahtuman ajan vapaa pääsy, ja myös ohjelma on maksuton. Laitteisiin täytyy kuitenkin ostaa liput. 

Lintsillä on tapahtuman aikana joka ilta livemusiikkia. Valokarnevaalin aikana esiintyvät muun muassa Erin, Vesta, Prinssi Jusuf, Evelina, Mira Luoti sekä Scandinavian Music Group -kvartetti. Ilotulituksia on juhlan aikana peräti kahtena päivänä: aloituspäivänä eli torstaina 12. lokakuuta kello 21.50 sekä lopettajaisissa sunnuntaina 22. lokakuuta kello 21.50.

Linnanmäen Valokarnevaali 12.-22.10.2017. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi