Logojen täyttämä taivas

Kuvataiteilija Jani Leinonen haluaa muuttaa sinunkin käyttäytymistäsi mainonnan keinoin.

Perustiedot?

Jani Leinonen, kuvataiteilija, s. 1978.

Mikä on vaikuttavin näkemäsi mainos?

Hurjimmat mainokset ovat ne joita emme edes tajua mainoksiksi. Luin juuri Nick Daviesin Flat Earth Newsin, jossa arvioitiin, että suurin osa uutisista on mainoksia puettuna uutismaiseen asuun, esimerkiksi tutkimustulokseksi. Haluaisin varastaa mainonnan keinot ja käyttää niitä myös ihmisten käyttäytymisen muuttamiseksi positiivisempaan suuntaan, pois kuluttamisesta kohti sosiaalista ja taloudellista tasa-arvoa.

Onko taivaassa logoja?

Ateistina ajattelen, että jos päädyn taivaaseen, olen varmasti tullut hulluksi, eli tullut uskoon. Silloin kaikki on mahdollista. En usko, että pääsemme logoista eroon. Edes maanpäällisessä taivaassa.

Oletko mielestäsi kriittinen ihminen? Arvostatko Ronald McDonaldin lastentaloja?

McDonald´sin lastensäätiöitä on monenlaisia. Suomessa niiden toiminta on hodettu kohtuullisen hyvin, mutta muualla Mäkkäri käyttää tätä toimintaa härskisti mainonnassaan.

Millainen olisi Cabaret Jamon ilman värejä?

Cabaret Jamon näyttäisi vain nostalgisemmalta ja surullisemmalta mustavalkoisena.

Mitä toivot että Cabaret Jamon saa aikaan katsojassa?

En ole Cabaretin ohjaaja, ja lavastus on vain hyvin pieni osa tätä projektia, mutta toivon, että lavastus sijoittaisi abstraktit numerot vähän realistisempaan asiayhteyteen.

Liity nyt onnellisten kuluttajien joukkoon ja osta lippusi Cabaret Jamon -esitykseen! Mainonnan uhrina saat Extemporesta paikkasi puoleen hintaan torstain näytökseen. Esityksen kabaree -tunnelmaan johdattavat tervetulojuoma sekä tapakset jotka sisältyvät lipun hintaan.

Kuva: Heli Sorjonen

Uuden sirkuksen keskus Circo: Cabaret Jamon

Livemusiikkia, kabareetunnelmaa, rohkeaa sirkusta ilmassa ja maassa... pikkujoulutunnelmaan sopiva Cabaret Jamon tuo Cirkon näyttämölle paitsi kansainvälisen esiintyjäkaartin myös ensi kertaa näyttämöteoksen visualisoinnissa voimansa yhdistävät kuvataiteilija Jani Leinosen ja kenkäsuunnittelija Minna Parikan. 

"Cirkon sali tulee olemaan täynnä tirisevän hauskaa komediaa ja taidokasta sirkusta. Elävä musiikki tekee jokaisesta illasta ainutlaatuisen", sanoo esityksen ohjaaja Maksim Komaro.

Suvilahden Cirkon esitystila osoitteessa Kaasutehtaankatu 1.

Lisätietoja esityksestä
Tarjousliput saa vain Extemporesta.


Extempore.fi

Extempore tarjoaa viime hetken paikat kulttuurielämään - jopa puoleen hintaan! Tarkista sivumme, kun etsit itsellesi ja ystävillesi spontaania tekemistä ja haluat yllättyä iloisesti.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi