Lost in Music paljastaa uusia esiintyjiä

Showcase-festarin uusimmat julkistukset hellivät erityisesti metallin ystäviä.

Kuva: Lost in Music

Suomen suurin showcase-festivaali Lost In Music täydentää ohjelmaansa 30 uudella kiinnityksellä. Elokuun paljastukset lienevät etenkin metallityylilajien ystävien mieleen.

Oululainen Blind Channel lähti maailmalle vuoden 2014 Wacken Metal Battle -voiton myötä. Heidät on vuoden sisään nähty niin Jalometallissa, Wacken Open Airissa kuin Sziget Festivalillakin. Keski-iältään 18-vuotias viisikko valmistelee hurjien live-esiintymisten välissä debyyttialbumiaan.

Tämänvuotinen Wacken Metal Battle Finland -voittaja Shiraz Lane ammentaa hard rockin perinteistä Guns N’ Rosesin ja The Darknessin jalanjäljissä. Parikymppiset vantaalaisrokkarit on tempaistu keikoille Torontoa ja Tokiota myöten.

Näyttävistä live-vedoistaan kuulu Fear of Domination, japanilaisestetiikkaa ja melodista metallia yhdistävä Whispered sekä seinäjokelainen Carnalation ovat myös Lost In Music -kiinnitysten joukossa.

Festivaalin ensimmäiset ulkomaalaisvahvistukset tulevat naapurimaista. Punkkia ja metallia sekoittava ruotsalainen Atlas Losing Grip on heittänyt maailmalla satoja keikkoja ja saapuu viimein ensimmäistä kertaa kiertueelle Suomeen. Norjalainen elektropop-artisti Bendik on hurmannut kuulijat muun muassa Tallinn Music Weekillä 2015, samoin Viron oma Maarja Nuut.

Lost In Music on Tampereella vuosittain järjestettävä kaupunkifestivaali, jossa yli 100 artistia esiintyy 15 000 kävijälle Tampereen keskeisissä keikkapaikoissa. Festivaali esittelee uusia, nousevia pop-, rock-, indie- ja metallibändejä ja mukana on lisäksi hiphop- ja maailmanmusiikkia kokeellisempaa puolta unohtamatta. Festivaali on osa musiikkialan ammattilaistapahtuma Musiikki & Mediaa, joten paikalle saapuu myös satoja suomalaisia ja kansainvälisiä musiikkialan toimijoita katsastamaan Suomen tuoreimmat ja kuumimmat musiikkiuutuudet.

Lost in Music järjestetään Tampereella 14.-17. lokakuuta. Kaikki artistijulkistukset lipputietoineen löytyvät festarin nettisivuilta

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi