Lost In Music -artistihaku on auki

Suomalaisen musiikkiteollisuuden suurin showcase-tapahtuma järjestetään syksyllä jo kymmenettä kertaa.

Kuva: ipopba / Fotolia

Uuden musiikin festivaali Lost In Music valtaa Tampereen 6.–8. lokakuuta. Jo kymmenettä kertaa järjestettävä livemusiikin juhla on Suomen suurin showcase-festivaali ja keikkasyksyn huipentuma, joka kerää vuosittain kokoon noin 15 000 musiikin ystävää.

Lost In Music -artistit valitaan avoimen artistihaun kautta. 

"Lähden suurella innolla kasaamaan kymmenennen juhlavuoden Lost In Music -ohjelmaa, josta on tietenkin määrä tulla entistä tasokkaampi ja monipuolisempi", sanoo promoottori Feniks Willamo.

"Käsillä on viime vuoden tapaan lähes mahdoton tehtävä, koska Suomessa on järjetön määrä lahjakkaita bändejä ja artisteja, jotka ansaitsevat päästä esille."

Kaupunkifestivaalilla uusia musiikkielämyksiä etsivät paitsi keikkakävijät, myös kotimaiset ja kansainväliset musiikkialan ammattilaiset. Lost In Music on osa alan ammattilaisten Musiikki & Media -tapahtumaa. Tapahtumien kansainvälisiä vierailuja koordinoi suomalaisen musiikkiviennin edistämisorganisaatio Music Finland.

Music Finland tuo Musiikki & Mediaan ja Lost In Musiciin kymmeniä kansainvälisiä musiikkiteollisuuden ammattilaisia: A&R:iä, managereita, music supervisoreita, agentteja, buukkaajia ja PR-toimistoja ympäri maailmaa.

Ammattilaisvieraita saapui Tampereelle viime vuonna esimerkiksi Saksasta, Isosta-Britanniasta, Yhdysvalloista, Japanista ja Pohjoismaista. Lost In Music on tämän myötä suomalaisille artisteille ja yhtyeille helpoin mahdollisuus näyttäytyä myös kansainvälisille toimijoille.

Ensimmäiset vahvistetut artistit julkaistaan kesäkuukausina. Festaripassit ja pääkonserttien ennakkoliput tulevat myyntiin heinäkuussa.

Lost In Music Tampereella 6.-8.10.2016. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi