Maailmanlaajuinen Good France -ravintolatapahtuma näkyy myös suomalaisissa ravintoloissa

Good France -päivänä 2000 ravintolaa ympäri maailmaa tarjoilee erikoismenua, jossa yhdistellään paikallista ja ranskalaista ruokaa.

Kuva: yuliyatrukhan / Fotolia

Good France on vuodesta 2015 saakka ranskalainen ravintolatapahtuma, johon ottaa osaa noin 2000 ravintolaa ympäri maailmaa. Kukin ravintola suunnittelee Good France -päiväksi menun, jossa yhdistellään paikallista ja ranskalaista ruokaperinnettä. Gastronominen juhlapäivä on tiistaina 21. maaliskuuta. 

Good France -päivässä on tänä vuonna mukana 16 suomalaista ravintolaa kahdeksalta eri paikkakunnalta. Mukana ovat Carelia, Emo, Kosmos, La Maison, Lyon, Passio, Regina ja Smyg Helsingissä, Teatteriravintola Joensuussa, Pöllöwaari Jyväskylässä, Ravintola Musta Lammas Kuopiossa, Ravintola Roux Lahdessa, Ravintola Uleåborg 1881 Oulussa, 4 vuodenaikaa ja Gastropub Tuulensuu Tampereella sekä Gustav Wasa Vaasassa.

Jokaisessa osallistuvassa ravintolassa on tarjolla ravintolan itse suunnittelema, ravintolan näköinen ranskalais-suomalainen menu, ja tarjolla on myös menuun sopivia ranskalaisia viinejä.

Good France tiistaina 21. maaliskuuta kuudessatoista suomalaisessa ravintolassa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi