Maaliskuun tärpit: Nämä ravintolat tarjoavat nyt take away -ruokaa Turussa

Monet turkulaisravintolat tarjoavat erityisiä take away -ratkaisuja maaliskuisen sulun ajaksi. Lue lista!

Kuva: Fontana

Ravintolat sulkevat ovensa kolmeksi viikoksi, mutta ei hätää, herkuttelu voi silti jatkua! Kokosimme yhteen ravintolat, jotka ovat tuoneet tarjolle sulun ajaksi aivan erityisiä take away -herkkuja. Lue lista sulkuspesiaaleista ja laita oma suosikkisi tilaukseen.

Lista päivittyy.

Ravintola Mami

Mami tuo tarjolle sulun ajaksi viikoittain vaihtuvan take away -menun, joka pitää sisällään ruokaisia salaatteja, keittoja, kotiruokaa ja jälkkäreitä. Ravintola on avoinna take away -noutotilauksille keskiviikosta lauantaihin.

Lue lisää ja tilaa.
 

Roster ja Kape Fix -ruokakassi

Vaikka huippukokki Kape Aihisen Roster sulkee ovensa, ei hätää, sillä ravintola tarjoaa take away -herkkuja nälkäisille asiakkaille. Keskiviikosta lauantaihin annoksia voi tilata joko noudettuna tai suoraan kotiin kuljetettuna uudelta take away -listalta.

Viikonlopuksi tarjolla on myös aivan erityinen Kape Fix -ruokakassi, joka sisältää neljä herkullista ruokalajia. Kassin syövereistä löytyy muun muassa härkätartaria, sokerisuolattua lohta, haudutettua karitsaa ja suklaamoussea.

Kapen viikonloppukassin avulla tuot ravintolan kotiisi.
Kapen viikonloppukassin avulla tuot ravintolan kotiisi. Kuva: Roster

Lue lisää ja tilaa.
 

Sergioksen illallismenu

Italialainen Sergio’s on luonut ravintolasulun ajaksi kolmen ruokalajin menuja, joiden avulla voit jatkaa herkuttelua myös kotona.

Tarjolla on kolme erilaista menua, jotka kaikki sisältävät jälkiruoaksi tiramisua. Menù di Pescestä löydät muun muassa silakoita ja meribassia, Menù di Carne pitää puolestaan sisällään bresaolakääryleitä ja vasikanragulla täytettyjä canneloneja. Menù vegetariano taas  melanzanaa, rapeita riisimedaljonkeja ja munakoisopyöryköitä.

Lue lisää ja tilaa.
 

Radissonin hotelliaamiainen

Jos mielesi alkaa yhtäkkiä tehdä hotelliaamiaista, sellaisen voi noutaa kotiin Radisson Blue Marina Palacesta. Ihania aamupala herkkuja sisältävän paketin voi noutaa 25 euron hintaa. Tilaus aamiaispaketille tulee tehdä viimeistään edellisenä iltana.

Radissonin take away -aamiainen tuo luksusta niin arkeen kuin viikonloppuun.
Radissonin take away -aamiainen tuo luksusta niin arkeen kuin viikonloppuun. Kuva: Radisson Blue

Lue lisää ja tilaa.
 

Gustavon kotidinneri

Ravintolasulun aikana Gustavosta voit tilata suosikkiannoksesi noudettavaksi ravintolasta. Take away -menulta löydät niin pintxoja, pääruokia, jälkkäreitä kuin pizzoja. Uudelta take away -listalta löydät myös ruoille viinisuositukset, joiden ansiosta kotona nautittava menu nousee aivan uudelle tasolle.

Lue lisää ja tilaa.
 

Viiden ravintolan Pop-Up

Tårget, NOOA, Hügge, di Trevi ja Fontana muuntautuvat 9.3 alkaen Pop-Up ravintolaksi, joka tarjoilee viiden ravintolan herkkuja yhdestä samasta osoitteesta. Uuden fuusioravintolan listalta löytyy kaikkien viiden ravintolan suosikkiannoksia, ja niitä voi noutaa viikon jokaisena päivänä maanantaista sunnuntaihin.

Ruokalistalta löytyy muun muassa NOOAn kalapuikot, di Trevin ribsit ja Fontanan Toast Skagen. Lisäksi kotiin voi tilata myös juomia, jälkiruokia ja lastenannoksia. Tilaukset noudetaan ravintola Fontanasta Aurakadulta.

NOOAn härkäwallenberg, perunapyreetä, pikkelöityjä herneitä ja sokeroituja puolukoita
NOOAn härkäwallenberg, perunapyreetä, pikkelöityjä herneitä ja sokeroituja puolukoita Kuva: Viisi Ravintolaa

Lue lisää ja tilaa.
 

Jannen Kattilamenu

Turun linnan lähistöllä sijaitseva Göran tuo take away lounaan lisäksi asiakkaiden saataville Jannen Kattilamenun, joka pitää sisällään esivalmistellun kolmen ruokalajin illallisen. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan ruoan lämmittäminen, esille laittaminen ja nauttiminen!

Perjantaisin ravintolasta noudettava menu pitää sisällään alkuruoaksi pikkublinejä ja siianmätimoussea ja pääruoaksi ylikypsää ankankoipea ja glaseerattuja juureksia. Jälkiruoaksi nautitaan suklaabrownieta. Tilaukset keskiviikkoon mennessä.

Lue lisää ja tilaa.
 

Take away -herkkuja Tiirikkalasta

Maanantaista perjantaihin klo 11-13 välillä ravintola Tiirikkala palvelee noutoruoan hakijoita. Voit tilata ennakkoon tuotteita Turku Cloud Kitchenin laajasta valikoimasta tai piipahtaa valitsemassa makeita herkkuja vitriinin tarjonnasta. Voit esimerkiksi tilata ja noutaa palapizzaa, burgereita, salaatteja, ribsejä... Pizzailta järjestyy kotona helposti valmiilla pizzataikinalla, jota voit myös ostaa Tiirikkalan verkkokaupasta kotiisi.

Turku Cloud Kitchenin herkkuja voi tilata kotiin myös Woltin kautta.

Tiirikkalan herkkuja voi noutaa edelleen kotiin.
Tiirikkalan herkkuja voi noutaa edelleen kotiin. Kuva: Tiirikkala

Lue lisää ja tilaa.
 

Lentävän Lautasen klassikkoherkut

Lentävä Lautanen kokoaa yhteen turkulaisten klassikkoravintoloiden herkut yhteen helpottamaan sinun elämääsi. Lentävä Lautanen valmistaa Pippurimyllyn, Gastropub Löydön, Hugon, Kertun ja Teinin annoksia, ja ne toimitetaan ttilauksesta luoksesi Woltin välityksellä. Vaihtoehtoisesti voit noutaa tilatut annokset Kortteliravintola Kertusta osoitteesta Läntinen Pitkäkatu 35.

Ravintoloiden yhteiseltä ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin; pippuripihviä, paistettuja silakoita, kirjolohta, burgereita, lastenannoksia ja jälkiruokia.

Lue lisää ja tilaa.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi