Maksutonta puistojumppaa ympäri Helsinkiä

Ammattitaitoisten liikunnanohjaajien vetämiä puistojumppia järjestetään tänäkin vuonna.

Kuva: Syda Productions / Fotolia

Hyvät säät vetävät ihmiset ulkoilemaan. Suomen kesä on lyhyt ja useimmiten emme halua missata aurinkoista päivää olemalla sisätiloissa. Kaikesta ei voi tinkiä, kuten työpaikan sijainnista, mutta ainakin jumpan voi siirtää kuntosalilta ulos! Eli siis hikipannat päähän, kaverit mukaan ja suunta kohti maksuntoa puistojumppaa. Helsingin kaupungin liikuntavirasto järjestää tänäkin kesänä puistojumppaa monessa eri kohteessa.

Ensimmäisenä vuorossa on Latokartano, jossa puistojumpataan liikuntahallin edustalla keskiviikkoisin 18. toukokuuta alkaen. Viikosta 22 lähtien toiminta laajenee Aurinkolahden uimarannalle, Maunulan sorsapuistoon, Myllypuron liikuntapuistoon, Puotilan leikkiniitylle, Talin liikuntapuistoon ja Uimastadionille. Kesäkuun alkupuolella lista täydentyy vielä Hesperian puistolla, Pihlajamäen nuorisopuistolla, Puistolan suuntimontien puistolla, Rastilan leirintäalueella sekä Roihuvuoren ja Vesalan liikuntapuistoilla.

Senioreille suunnattua kesäjumppaa on Kampin ja Kinaporin palvelukeskuksissa.

Jumppaamiseen et tarvitse itsesi lisäksi muuta, kuin hyvän mielen ja jumppamaton, mikäli sellaisen omistat. Jos sade pääsee yllättämään, jumpat perutaan. Kukaan ei halua jumpata kaatosateessa.

Puistojumppakausi jatkuu aina elokuun loppupuolelle asti. Kurkkaa jumppien paikkakohtaiset aikataulut ja osoitetiedot löytyvät liikuntaviraston verkkosivuilta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi