Mansen Takomosta ruokaterassi

Hotelli Ilveksen kyljessä toimiva Takomo Bar & Terrace tarjoaa tänä kesänä myös ruokaa.

Enää ei tarvitse poistua terassilta, jos nälkä yllättää.
Enää ei tarvitse poistua terassilta, jos nälkä yllättää.

Takomosta ruokaterassi

Hotelli Ilveksen kyljessä toimiva Takomo Bar & Terrace tarjoaa tänä kesänä myös ruokaa. Ravintolapäällikkö Kaj Melanderin mukaan ruokaa on kyselty jo monena vuonna. Terassin pienessä takatilassa kokkaaminen ei kuitenkaan onnistu.

”Haemme ruuat Masuunin keittiöstä. Terassilistan ruokia ei saa sisältä, paitsi baaripuolelta sitten, kun ravintola jää kesälomalle”, Melander selittää. Terassilla voi tyydyttää nälkänsä esimerkiksi maalaissalaatilla, paistetulla kuhalla tai club sandwichillä. Makeannälkään saa kyytönmaitojäätelöä mansikoiden kera.  Takomon ohjelma noudattaa viime vuodesta tuttua linjaa: keskiviikkoisin kuunnellaan akustisia bändejä ja perjantaisin jammaillaan Dolce Vita Bossa & Summer sounds -klubin tahtiin.
Takomo, Hatanpään valtatie 1

Roosteriin uusia makuja

Roosterin listaa on täydennetty esimerkiksi uuniperuna-annoksilla. Useamman henkilön nälän tyydyttää uusi Bread Hot Chili Peppers -leipä, jossa maistuu chili con carne. Myös salaatti-, pihvi- ja burgervalikoimaa on kasvatettu.
Jack The Rooster, Satakunnankatu 13 B

Joutsenmerkki Särkkään

Särkänniemen ravintoloille myönnettiin Joutsenmerkki. Pohjoismainen ympäristömerkki asettaa vaatimuksia raaka-aineiden alkuperälle, energiankulutukselle ja jopa siivouskemikaaleille. Minkään muun pohjoismaisen huvipuiston ravintoloille merkkiä ei ole herunut.
Särkänniemi, Laiturikatu 1

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi