Matinkylään auennut ravintola Kosi erottuu edukseen - täällä saatat hyvinkin nauttia elämäsi parhaimman nepalilaisen aterian!

Ravintola Kosin erinomainen ruoka muuttaa käsityksesi hyvästä nepalilaisesta ravintolasta.

Kaupallinen yhteistyö

Kuva: Ravintola Kosi
  • Mikä: Uusi nepalilainen ravintola
  • Missä: Piispansilta 16
  • Mitä: Nepalilaisia klassikoita ja harvinaisempia erikoisuuksia

Erinomaista nepalilaista ruokaa etsivän kannattaa ottaa suunnaksi Matinkylä ja kauppakeskus Iso Omenaa vastapäätä sijaitseva ravintola Kosi.

Muutama kuukausi sitten ovensa avannut Kosi tarjoaa asiakkailleen erinomaista ruokaa - hyvää asiakaspalvelua ja viihtyisiä tiloja unohtamatta. Tästä paikasta saattaa hyvinkin tulla uusi lempiravintolasi!

Yli 20 vuoden kokemus maistuu ruoissa

Ravintola Kosin ruokalistalta löydät tuttujen nepalilaissuosikkien lisäksi myös harvinaisempia erikoisuuksia.

Tandooriruokien, kuumalla parilalla tarjoiltavien sizzlareiden sekä lukuisten kana-, kala-, liha- ja kasvisvaihtoehtojen lisäksi Kosissa pääsee nauttimaan myös nuudeliannoksista sekä astetta harvinaisemmista herkuista; momoista. Momot ovat nepalilaisia täytettyjä nyyttejä, joita saa tästä ravintolasta joko liha- tai kasvisversioina. Nämä erikoisuudet kannattaa ehdottomasti ottaa kokeiluun!

Ravintola Kosin erinomaisten ruokien salaisuus piilee keittiössä. Ainutlaatuista makua ruokiin loihtii pitkän, yli 20 vuoden kokemuksen omaava pääkokki, jonka käsissä tuttuihinkin ruokiin saadaan aivan erityistä makua.

Kuva: Ravintola Kosi

“Ruokalistalta löytyy samoja ruokia kuin monissa muissa paikoissa, mutta meidän kokilla on takanaan pitkä kokemus, joka maistuu myös ruoissa. Ruoat maistuvat hieman erilaisemmilta - paremmilta", Ram Gaire ravintola Kosista kertoo.

Kosin monipuoliselta ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen ruokavalioon ja makuun. Gaire haluaa nostaa esille etenkin vegaanivaihtoehdot, joita on ravintolassa tarjolla runsaasti.

Perheet pienimmät otetaan hyvin huomioon

Hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Iso Omenan kauppakeskusta sijaitseva ravintola tarjoaa helpon pakomatkan hektisestä arjesta. Vain sata metriä kauppakeskuksesta ja olet jo perillä! 

“Kosi on rauhallinen ja viihtyisä paikka, ja ravintolasta on hyvät näkymät.”

Lisäksi ravintolan isot tilat takaavat sen, että ruokailu sujuu turvallisissa merkeissä.

Kuva: Ravintola Kosi

Ravintolaan ovat erittäin tervetulleita lapsiperheet, jotka on otettu Kosissa huomioon aivan erityisellä tavalla. Lapsille löytyy oma menunsa, jolta perheen nuorimmat ruokailijat voivat valita suosikkinsa heille sopivassa annoskoossa. Kun herkullinen ateria on nautittu, on leikin aika.

“Meille on upouusi leikkipaikka, josta löytyy kaikenlaista tekemistä lapsille.”

Perheillallisten lisäksi Kosiin kannattaa lähteä myös lounaalle, jolloin tarjolla on kahdeksan päivittäin vaihtuvaa annosta. Eikä kannata unohtaa myöskään take away -mahdollisuutta, sillä ravintola tarjoaa kaikista mukaan otettavista annoksista kymmenen prosentin alennuksen.

Jos et vielä ole käynyt testaamassa Kosin ruokia, asia kannattaa korjata pikimmiten!

Ravintola Kosi on avoinna ma-pe klo 10.30-22, la-su klo 12-22. Lounasta on tarjolla ma-pe klo 10.30-15.

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi