Mene: Chilifest ja Chilirock

Suomen tulisimmat tapahtumat käydään Tampereella elokuussa.

Kuva: Igor Normann

Tampereella Tullikamarin aukiolla sekä Pakkahuoneen ja Klubin tiloissa 12.-14. elokuuta järjestettävään Chilifest Finlandiin on tänä vuonna tulossa ennätysmäärä ruokatarjontaa.

Kuudetta kertaa vietettävässä Suomen tulisimmassa ruokafestivaalissa on jälleen kattava valikoima näytteilleasettajia ja ruokatarjontaa tulee olemaan jopa aikaisempia vuosia enemmän. Tarjolle tulee muun muassa laadukasta streetfoodia kasvisannoksista savuisiin amerikkalaisiin barbeque-annoksiin, tacoja, burgereita, varrasporoa sekä tietysti tuoreita chilejä, mausteita ja kastikkeita.

Herkuttelun lisäksi ohjelmassa on näyttävää grillailua, barbeque-kilpailuja, Hot Wings –challenge, Taco Challenge sekä huippukokkien näytöskeittiöitä. Perinteiseen tapaan tapahtuma huipentuu jälleen chilinsyönnin MM-kisaan. Chilifestin ohjelmaan lukeutuvassa, Pakkahuoneella järjestettävässä, pienpanimofestivaali Tulli Beerfestissä on esillä yli kymmenen pienpanimoa, jotka esittelevät tapahtumassa suosittujen tuotteidensa lisäksi myös erikoistuotteita, kuten tietysti chilioluita.

Tulisen mehevä meininki ei lopu ruokailuun, sillä Chilifest Finlandissa on luvassa myös iltaohjelmaa Klubilla järjestettävässä Chilirockissa.

Perjantaina lavalle nousevat ruotsalainen Fatboy, The Butchers sekä Ville Leinonen. Lauantaina nähdään Red Hot Chili Peppers -tribute feat. Ville Tuomi ja Cowerpoint sekä kolmas esiintyjä, joka julkaistaan viimeistään ensi kuun alussa.

Chilifest Finlandin ulkoalue ja ruokatori on ilmainen tapahtuma, mutta Pakkahuoneelle Tulli Beerfestin ikärajalliselle pienpanimoalueelle liput maksavat ennakkoon 9,90 euroa ja ovelta 10 euroa sisältäen tuoppipantin. Chilirockin liput myydään erikseen.

Chilifest Finland teki viime kerralla kävijäennätyksensä keräten Tampereen Keskustorille ja vanhan kirjastotalon puistoon yli 30 000 kävijää viikonlopun aikana. Chilifest Finlandin järjestävät Suomen Chiliyhdistys Ry, Oy Poppamies ja Tampereen Kulttuurikamari Oy.

Chilifest ja Chilirock 12.-14. elokuuta, Tampereen Tullikamarin aukiolla, Pakkahuoneella ja Klubilla. Liput Chilifestiin ennakkoon 9,90 € (ovelta 10 €). Liput Chilirockiin perjantaina 22,60 € (ovelta 25 €) ja sunnuntaina 14,60 € (ovelta 16 €). Ovet auki kello 21.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi