Mene: Ruokatapahtumien Helsinki

Viikonloppuna syödään sekä gourmet-ruokaa että grilliherkkuja.

Kuva: anaumenko / Fotolia

Sanokaa mitä sanotte, mutta Helsingissä osataan syödä. Siitä ovat merkkinä ainakin tämän viikonlopun ruokatapahtumat, joissa saa takuulla vatsansa täyteen - ja vähän muutakin. 

Gourmetia kansalle

Taste of Helsinki Kansalaistorin puistossa 16.-19. kesäkuuta on kansainvälinen gourmetherkkujen karnevaali. Kymmenen arvostettua ravintolaa tarjoilee edullisia annoksia omalla twistillään niin, että festarikävijä voi maistaa vaikka kaikki! (No ei ihan, annoksia on yhteensä 39.) Festari ilman ryynäystä ja takuuvarmasti hyvillä ruoilla. Pääsyliput 12-17 euroa.

Grilliherkkuja joka lähtöön

BBQ Fest Rautatientorilla 17.-18. kesäkuuta kokoaa suomalaisen grillauksen kaikki muodot yhteen ja juhlii kesäistä kansanperinnettämme sen ansaitsemalla tavalla. Tapahtumassa kisataan grillaten ja tulisten siipien syönnissä, nautitaan musiikista ja maistellaan grilliruokia, kastikkeita ja niihin sopivia pienpanimotuotteita. Joka päivä kello 12-22. Vapaa pääsy. 

Räppihamppareita

Hiphop & Burgers vanhan kauppahallin Storyssa 17. kesäkuuta vääntää räppinupit kaakkoon ja burgerit tulille. Joka kesäperjantai Storyssa heilutaan DJ-vieraiden hip hop -rytmien tahtiin ja nautitaan paitsi ruoasta, myös juomasta. Ja koska viikonloppu ei koskaan ala liian aikaisin, lähtee tämä homma käyntiin jo kello 15. 

Mokkapaloja ja kirpparitunnelmaa

Preloved - Second Hand Event Uudenmaankadun Sushibar + Winessä 19. kesäkuuta henkii 90-luvun myyjäisten buffetmeininkiä (hyvällä tavalla). Sushitytöt kantavat ravintolaan vaatekaappiensa helmiä myyntiin. Vaikka tämä ei varsinainen ruokatapahtuma olekaan, ja itse ravintolan keittiö on kiinni, lupaavat järjestäjät keksiä jotakin pientä. Huhun mukaan mokkapaloista on ollut puhetta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi