Mene: ScienceSLAM Helsinki

Tiedemiehet kilpailevat yleisön suosiosta baarissa - peruslauantai.

Kuva: ScienceSLAM Helsinki

Miltä kuulostaa ilta, jossa tiedemiehet esittelevät tutkimustensa tuloksia baariyleisölle ja kilpailevat kiinnostavuudesta? Alkoholia (siis vain jos haluaa) ja kiinnostavia tiedeprojekteja livenä tarjoilee Gloriassa lauantaina järjestettävä ScienceSLAM Helsinki

Tapahtuma on yhdeksäs laatuaan, ja homman pointti on se, että tiedemiehet kilpailevat tilaisuudessa yleisön suosiosta. Jokaisella on kymmenen minuuttia aikaa esitellä projektinsa tai tutkimuksensa ja sen tulokset vapaalla tyylillä: pitämällä esitelmän, tanssimalla, laulamalla, räppäämällä tai maalaamalla vaikka taulun (jopa mimiikka on sallittu). Yleisö äänestää aplodeilla ja illan päätteeksi julistetaan voittaja. 

Yhdeksännen ScienceSLAMin kilpailevat tieteilijät ja heidän presentaationsa ovat: Heidi Haikala (Cancer biology): "The Myc Anthem Project", Jari-Matti Hannula (Radio Engineering): "Antennas All Around Us“, Lotta Harju (Work psychology & Leadership): "5 reasons not to overlook boredom at work“, Catarina Hiipakka (Communication acoustics): "The sound of your TV“, Jussi Kangasharju (Computer science): "Turn off your WiFi!“, Mikhail Yuryev (Neuroscience): " Imagine all the neurons“. Esitykset pidetään englanniksi (tai ruumiinkielellä).

9th ScienceSLAM Helsinki, Kulttuuriareena Gloria, lauantaina 28.5. klo 20. Liput ovelta 5 € (plus narikka 2,5 €). 

1 kommentti

Dnn

28.5.2016 15:43

Hmph; opetelkaa edes se Nurenbergin sopimus lääketieteen eettisistä linjauksista, niin ei tarvitse "mamman" olla kokoajan vahtimassa! Koskee myös tekniikan alaa ja muuta kotikyttäystä! Koskee niin myös journalisteja, googlea ja poliitikkoja!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi