Mene: Tammelan korttelijuhlat Tampereella

Ensimmäisissä Tammelan korttelibileissä esiintyy muun muassa yksi kuuluisimmista tammelalaisista: Dave Lindholm.

Kuva: loreanto / Fotolia

Tampereen Tammela saa lauantaina 3. syyskuuta oman kaupunginosajuhlansa, kun monipuolinen ohjelma valtaa koko Tammelan alueen. Tammelan korttelijuhlat on tuotettu yhteisöllisesti tammelalaisten voimin; mukana on väkeä yksityishenkilöistä ja kaveriporukoista järjestöihin sekä yrityksiin. Yhteisen innostuksen ja avointen ideapajojen tuloksena on syntynyt yhteensä 30 erilaista osatapahtumaa ympäri aluetta.

Vuosikymmenien takaa tuttu Tammelantorin tempaus palaa korttelijuhlien kunniaksi torille. Luvassa on toritanssit, stand up -show sekä “Tapaamisia Tammelantorilla” -keskustelu. Iltapäivän Torilavan ohjelman avaa Dave Lindholm, kiistatta yksi Suomen kuuluisimmista tammelalaisista. Annikin puukorttelissa soi akustinen musiikki ja kivikioskilta voi tilata itselleen laulumenusta laulun. Tammelan puistoissa juhlaa vietetään muun muassa runonlausunnan, maailmanparantamisen ja tulitanssin merkeissä. Myös lapsiperheille on tarjolla monenlaista ohjelmaa: musapiknik, mehubaari, tanssia, teatteria ja Tammela-bongaus -kilpailu. Lisäksi useat tammelalaiset yritykset pitävät oviaan auki juhlapäivänä.

"Tammela on niin erityinen kaupunginosa, että sille kuuluu oma juhlansa. Mahtavaa, että Tammelan ihmiset ovat lähteneet näin innokkaasti tuottamaan yhteistä hyvää ja jatkoakin juhlille on jo toivottu", iloitsee Elli Helén Kotipesä-hankkeesta.

Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Kotipesä-hanke, Kumppanuustalo Artteli ry, Jotain Odottamatonta ry sekä Tampereen tammelalaiset ry ja Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut.

Tammelan korttelijuhlat lauantaina 3.9. klo 9-22. Vapaa pääsy.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi