Mene: Tampere Puistoreggae

Letkeää reggaentäyteistä päivää vietetään Tampereella jo kahdeksatta kertaa.

Viime vuonna Puistoreggaessa yleisöä tanssitti Puppa J.
Viime vuonna Puistoreggaessa yleisöä tanssitti Puppa J. Kuva: Tampere Puistoreggae Facebook / Laura Hyyti

Tampereen kesäkulttuurin jo vankasti kuuluva, letkeää musiikkiohjelmaa tarjoava Tampere Puistoreggae –kaupunkifestivaali järjestetään tänä kesänä jo kahdeksatta kertaa. Tänä vuonna tapahtuma on lauantaina 30. heinäkuuta kello 15 alkaen Tampereen vanhan kirjastotalon ympäristössä ja Laikunlavalla.

Puistoreggae tarjoilee live- ja dj-musiikkia reggaen eri tyyleissä. Tanssittavan ja letkeän musiikin lisäksi tänä kesänä saadaan nauttia myös tanssiesityksestä.

Yhden kesäpäivän kestävä ikärajaton ja maksuton tapahtuma tehdään yhdessä paikallisten kulttuuritoimijoiden kanssa. Tapahtumaa vietetään rauhallisissa puitteissa ilman alkoholimyyntiä ja se tuotetaan pääasiassa talkoovoimin. Puistoreggaen pääasiallinen tarkoitus on tuoda reggaemusiikkia laajemmin ihmisten tietoisuuteen ja nautittavaksi.

Vuoden 2016 teemana ovat Suomessa työskentelevät tuottajat niin rytmien kuin laulunkin parissa.Tänä vuonna esiintyvät Jahvice, Iida Sams, tanssiryhmä Jamam's cats, vieraileva DJ-vahvistus Selecta Andor (Blaka Blaka, Bassoradio) sekä Puistoreggaen omat DJ:t Jahna, jammyG ja Selecta Bondais

Tampere Puistoreggae 30.7. klo 15 alkaen Tampereen vanhan kirjaston ympäristössä ja Laikunlavalla. Vapaa pääsy.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi