Mene: Tulli Block Party 2016

Toista kertaa järjestettävä tamperelainen korttelijuhla koostuu musiikista, tanssista, elokuvista ja hyvästä ruuasta.

Kuva: gpointstudio / Fotolia

Toista kertaa järjestettävä Tulli Block Party elävöittää kulttuurilla Tampereen Tullin alueen lauantaina 27. elokuuta. Tänä vuonna tapahtuma levittyy entistä laajemmalle. Kaikille avoin, ilmainen ja DIY-meiningillä koostettu tapahtuma tarjoaa koko perheen ohjelmaa koko päivän ajan. Talkoohengellä pystytetyn korttelijuhlan ohjelma koostuu musiikista, tanssista, performansseista, elokuvista, filosofisista keskusteluista, käsitöistä ja hyvästä ruoasta.

Tulli Block Partyn juhlat levittyvät kaduilta ja lastauslaitureilta myös muihin alueella toimiviin tiloihin. Päivä alkaa Tampereen Klubin aamiaisbrunssilla, siirtyy siitä kaduille ohjelman pariin ja päättyy lopulta takaisin Klubille virallisille jatkoille. Katujen lisäksi TBP levittyy Pakkahuoneelle, Passionin terassille ja Hotelli Tornin alueelle. Ohjelma alkaa kello 10 ja päättyy vasta yön pikkutunteina.

Tämän vuoden musiikillinen kirjo on laaja ja tarjoaa ug-helmiä, mutta myös tutumpia nimiä nähdään tapahtumassa. Bändejä nousee lavalle yhteensä 31 kappaletta. Kaduilla tanssii ja esiintyy useampi ryhmä, parkkisyvennys pimennetään elokuvateatteriksi ja lastauslaiturilla käydään keskustelua kaupunkikultuurista.

Pakkahuone täyttyy 80-luvun arcade-peleistä ja chiptune-keikoista. Hotelli Tornin piha valjastetaan lastenohjelmalle. Moro Sky Barissa pääsee nauttimaan hyvästä musiikista ja kauniista maisemista. Passionin terassilla nautitaan rytmeistä loistavien dj-vieraiden siivittämänä. Tullinaukiolle nousee Avoin aukio, jonne jokainen voi tuoda omaa ohjelmaansa ja pystyttää vaikkapa kirpputoripöydän.

Tapahtuma-alueella on erilaisia myyntikojuja ja monipuolista katuruokaa. Ruoan lisäksi kojuista löytyy käsitöitä ja second hand -vaatteita.

Tulli Block Party lauantaina 27. elokuuta kello 10-04. Tampereen Tullin alue, Pakkahuone, Passion, Hotelli Torni ja Moro Sky Bar.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi