Meripaviljongin kelluva kesäterassi on avattu – Kalaherkkuja ja kylmiä juomia merellisissä maisemissa

Kelluva terassi rakennettiin Rauman telakalla ja uitettiin Helsinkiin meriteitse.

Meripaviljongin terassilta on esteetön merinäköala Eläintarhanlahdelle.
Meripaviljongin terassilta on esteetön merinäköala Eläintarhanlahdelle. Kuva: Ravintolakolmio

Kalaruokiin erikoistunut ravintola Meripaviljonki on saanut kylkeensä tuliterän kelluvan terassin.

Säästöpankinrannassa kelluvalle terassille paistaa aurinko aamusta iltaan, ja ulos tarjoillaan juomien lisäksi myös ruoka-annoksia.

”Kesälistaltamme suosittelen ruokailijoille Rapu-Smörrebrödiä, savustettua kotimaista taimenta ja äyriäisvalikoimamme antimia. Terassilla maistuu varmasti myös Pohjolan bouillabaisse – meidän versiomme välimerellisestä keittoklassikosta”, sanoo Meripaviljonkia operoivan Ravintolakolmio-konsernin kentän johtaja Joonas Keskinen.

Uudella terassilla on 150 asiakaspaikkaa, ja se on katettu markiisein. Viileinä iltoina lämpöä tuovat kaasulämmittimet. Terassi on reunustettu lasisilla kaiteilla, jotka takaavat esteettömän merinäköalan joka suuntaan aina Töölönlahdelle asti.

Terassille kuljetaan yli kuusimetristä siltaa pitkin Säästöpankinrannasta. Paikalle voi saapua myös omalla veneellä, sillä Meripaviljongilla on kuusi omaa venepaikkaa.

Terassi rakennettiin Rauman telakalla laivanrakennusalan ratkaisuja hyödyntäen. Terassin pääsuunnittelija on arkkitehti Simo Freese, joka on suunnitellut myös emoravintola Meripaviljongin.

Meripaviljonki, Säästöpankinranta 3

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi