Metalcorebändi Asking Alexandria maaliskuussa Suomeen

Brittibändi heittää keikat ensi vuonna Tampereella ja Helsingissä - luvassa myös erikoisvieraita.

Aikaisemmin Suomessa ainoastaan loppuunmyydyssä The Circuksessa syksyllä 2014 vieraillut Asking Alexandria soittaa ensi keväänä klubikeikat Tampereella ja Helsingissä. Brittiläinen metalcore-yhtye nähdään Pakkahuoneella maanantaina 20. maaliskuuta, ja seuraavana iltana on vuorossa konsertti Nosturissa.

Metalcoren ja post-hardcoren suosituimpiin yhtyeisiin jo vuosia kuuluneen Asking Alexandrian soundin ominaispiirteitä ovat raskaat riffi-vyörytykset, brutaalit breakdownit sekä poikkeuksellisen laaja-alaisen ääniskaalan omaavan uuden vokalistin Denis Stoffin laulusuoritukset. Huhtikuussa julkaistulla The Black -nelosalbumillaan nykyisen kokoonpanonsa esitellyt brittiviisikko haki ajankohtaisella levyllään innoitusta paitsi Avenged Sevenfoldilta ja Bring Me The Horizonilta myös Guns N’ Rosesin ja Nine Inch Nailsin kaltaisilta pioneeriyhtyeiltä.

Lähes koko loppuvuoden Pohjois-Amerikkaa kiertävä Asking Alexandria on ilmoittanut tuovansa molemmille Suomen-keikoilleen myöhemmin julkistettavat erikoisvieraat.

Asking Alexandria ma 20.3.2017 Tampere, Pakkahuone ja ti 21.3.2017 Helsinki, Nosturi. Liput alk. 29,50. Liput tulevat myyntiin 16.9.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi