Mukana yli 40 mieletöntä kympin tarjousta! Tsekkaa tärpit Tampereen SYÖ!-viikoille

Tampereella pääsee SYÖmään 4.6.-17.6.2021.

SYÖ!-viikot rantautuvat jälleen Tampereelle 4.6.-17.6.2021. Kampanjaviikkojen ajan mukana olevat ravintolat tarjoavat toinen toistaan herkullisempia annoksia edulliseen kympin hintaan. Voit nauttia näistä herkuista joko paikan päällä tai ottaa mukaan - valinta on sinun! 

Tampereella mukana on tällä kertaa 15 ravintolaa ja yli 40 toinen toistaan maukkaampaa tarjousta. Kaikki SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat löydät täältä. Nyt jos koskaan kannattaa siis lähteä tutustumaan uusiin ravintoloihin!

Pihviä ja kalafieetä kympillä - totta se on!

Kunnon pihvin ystävät ilahtuvat taatusti tamperelaislegenda Ohranjyvän tarjouksesta. Ravintolasta saat nimittäin SYÖ!-viikkojen ajan kympillä eteesi naudan grillipihvin smetana-ruohosipuliperunoiden ja tankoparsan kera tarjoiltuna. Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä kympillä pääsee nauttimaan myös pariloidusta lohesta ja falafel-halloumi-annoksista. Nam!

Myös ravintola Tivoli tarjoaa kampanjan ajan porsaan ulkofileetä ja pippurikastiketta sisältävän Pippuripossu-annoksen erittäin edulliseen kympin hintaan. Tivoliin kannattaa lähteä tutustumaan myös Tanskassa erittäin suosittuihin smörre-leipiin. Näillä tuhdeilla leivillä nälkä lähtee taatusti!

Tivolista saa kympillä erilaisten smörre-leipien lisäksi myös burgeria ja possua.
Tivolista saa kympillä erilaisten smörre-leipien lisäksi myös burgeria ja possua. Kuva: Tivoli

Välimerellisiin makuihin erikoistuneessa Guru´s Kitchen & Barissa nautitaan puolestaan SYÖ!-viikoilla yrttimarinoitua turskan seläkettä halloumi-cousous-salaatilla. Vaihtoehto löytyy myös kasvissyöjille.

Ei SYÖ!-viikkoja ilman sushia!

Hanko Sushi -ravintolat Ratinassa ja Hämeenkadulla tarjoavat kampanjan ajan12 kappaletta makeja ja nigrejä sisältävän medium-lajitelman kympillä.

Tässä ravintolassa pääset herkuttelemaan myös runsaalla Hanko Bowlilla, jonka saat valintasi mukaan joko lohella, grillatulla lohella, tonnikalalla, jalotofulla tai teriyaki-kanalla höystettynä.

Tamperelaisia erikosiuuksia

Kortteliravintola Pyyhyn kannattaa nyt lähteä herkuttelemaan vaikka ystäväporukan kanssa. Rennosta ja kodikkaasta ravintolasta saat nyt kampanjaviikkojen ajan kympillä tamperelaista perinneherkkua, pärämätsiä ja hukkaperunoita. Tämä eksoottinen lihapiirakka-annos on todella maistamisen arvoinen elämys! Eikä vegaaneita ole unohdettu, sillä tarjolla on kympillä myös vegaaninen pärämätsi -annos.

Kun tamperelaisista erikoisuuksista on puhe, ei voi olla mainitsematta wingsejä. Näitä herkkuja on tarjolla Hervannan ja Finlaysonin Speakeasy -ravintoloissa, joissa pääsee nauttimaan kympillä siipien lisäksi myös Chipotle-burgeria ja hedelmäistä kanasalaattia.

Höyrytetyn sämpylän sisältä löytyy revittyä kananrintaa ja kasviksia.
Höyrytetyn sämpylän sisältä löytyy revittyä kananrintaa ja kasviksia. Kuva: Los Pollos

Omien sanojensa mukaan kaupungin parasta grillikanaa pääsee nyt maistamaan edullisesti Los Pollosissa. Monille tuttujen grilli- ja kanataskujen lisäksi SYÖ!-viikoilla kannattaa testata kympillä myös astetta eksoottisempaa Bao Bun -settiä, joka sisältää kaksi kappaletta revityllä kananrinnalla täytettyjä Bao-sämpylöitä. Maista ja ihastu!

Burgereita ja paljon muuta

Kunnon burgeri maistuu aina, ja niitä on tarjolla myös SYÖ!-viikoilla. Public House Huurre tarjoaa kympillä kolmea erilaista vaihtoehtoa burgeria himoitsevalle kansalle. Onko valintasi Huurteen mehukas Tuplajuusto, astetta tulisempi Hot Chicken Burger vai mustapapupihvillä täytetä Vegan Burger? Burgerit tarjoillaan ranskalaisten tai sivusalaatin kanssa.

Rouhea Ravintola Roast tuo myös kympin viikoille tarjolle Talonpojan purilaisen, joka pitää sisällään 200 gramman pihvin ja cheddarjuustoa. Kympillä tarjolla on myös mureaa possunposkea sekä vuohenjuustoa sisältävää Viherpeukalon salaattia.

Burgerimies Akseli Herlevin Naughty BRGR -ravintoloissa Hämeenkadulla ja Aleksanterinkadulla pääset valitsemaan kympillä kolmesta vaihtoehdosta. Tarjolla on naudanlihapihviä, sinihomejuustoa ja pekonihilloketta sisältävä Naughty, joka tarjoillaan rapeiden Tots-perunoiden kera. Vai onko valintasi sitten paistettua halloumijuustoa ja paholaisenhilloa sisäänsä kätkevä Halloumi BRGR, joka tarjoillaan Crispy Fries -perunoiden kera. Vai ehkä sittenkin paneroitua turskafileetä ja kananmuna-remouladekastiketta sisältävä KalaKerros.

Makumatkalle kympillä

Vaikka matkustamista ei juuri nyt suositellakaan, makumatkalle on silti helppo - ja SYÖ!-viikoilla erittäin edullinen - tapa lähteä. Italialaisten makujen ystävien kannattaa suunnata ravintola Il Sicilianoon, jossa pääsee nauttimaan kympillä pekonista pasta carbonaraa, tuhtia lasagnea tai italialaista salamia ja katkarapuja sisältävää pizza Maldinia.

Kuva: Il Siciliano


Japanilaisten ja hawailaisten makujen äärelle sinut siivittää Aloha Ramen -ravintola, jossa pääset nautiskelemaan kana- ja kasvis ramenista sekä vihanneksia ja kanaa sisältävästä katsu-kulhosta. Jos et vielä ole testannut näitä makuja, siihen on pian todella edullinen mahdollisuus!

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi