Naantalin Olutfestit on mallasjuomien makujuhla

Naantalin Kaivohuoneella maistellaan oluita Oktoberfestin hengessä syskuun lopulla.

Kuva: donnacoleman / Fotolia

Naantalin Kaivohuone tuo syksyyn uuden juomakulttuuritapahtuman. Oktoberfestien hengessä vietettävissä Olutfest-olutilotteluissa tarjolla on olutmaistingeja, saksalaistyylinen gastropub-menu, livemusiikkia sekä tiedonjanoisille Pieni Olutkoulu. Olutfesteillä on mukana useita pieniä ja suuria panimoita ympäri Suomen. 

Pienpanimo- ja käsityöläisoluiden vankka suosio jatkaa kasvuaan niin kuluttajien kuin harrastajienkin laseissa. Turun seudulla tuoppia ei ole vielä tartuttu kunnolla kahvasta, vaikka esimerkiksi pääkaupunkiseudulla erilaisia oluttapahtumia on järjestetty jo jonkin aikaa. Tämä puute korjaantuu Naantalin Olutfesteillä.

Modernilla otteella toteutettava uusi tapahtuma on saanut inspiraationsa klassisesta saksalaisesta olutilottelusta, Oktoberfesteistä, joita perinteisesti vietetään syys-lokakuun vaihteessa. Kaivohuoneelle odotetaankin sankoin joukoin oluen ystäviä nauttimaan rennosta tunnelmasta, erikoisoluista ja hyvästä ruoasta. 

Tapahtumassa on mukana useita panimoita esittelemässä tuttuja suosikkeja ja maistuvia uutuustuotteita. Olutfesteillä mallasjuomaa tarjoaa mm. Beverage Partners Finland, Sinebrychoff, Vakka-Suomen Panimo, Stallhagen, Rekolan Panimo, Hartwall, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Hopping Brewsters, Simapaja, Radbrew ja Pyynikin Käsityöläispanimo.

Oluttietämystään voi kartuttaa maistelun lisäksi myös Pienessä Olutkoulussa, joka järjestetään kumpanakin tapahtumapäivänä kello 19.

Olutfestit 25.-26. syyskuuta kello 17-22, jatkot kello 24 asti. Naantalin Kaivohuone, Nunnakatu 7. Pääsymaksu 10€. Maistelulipukkeet 3€/kpl. Pieni Olutkoulu 15€/hlö.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi