Nämä hyvät ravintolat ovat auki sunnuntaisin

Sunnuntaina syömään? Tsekkaa, mitkä hyvät ravintolat ovat silloinkin auki.

"Mitkään hyvät ravintolat eivät ole sunnuntaisin auki." VÄÄRIN! Kokosimme joukon hyviä helsinkiläisiä ravintoloita, jotka ovat sunnuntaisin auki. Syömään siitä!

Sunn

Kauppatorin Sunn tunnetaan parhaiten brunssistaan, mutta paikkaan kannattaa iipahtaa myös illalliselle - vaikka sunnuntaina. Historiallinen miljöö ja upeat kirkkomaisemat ovat vailla vertaansa.

Seurusteluravintola Kannas

Meri-Kampin rouhein kortteliravintola, joka täyttää pian kunnioitettavat 80 vuotta, ei takuulla jätä ketään nälkäiseksi: kokeile vaikka valtava burgeri tai jos edellinen ilta venähti pitkäksi, miehekäs Kannaksen pannu.

Elite

Töölön klassikko, hienostunut mutta rento Elite tarjoilee entisaikojen kulttuuriväen suosikkiannoksia joka päivä suloisen Apollon puistikon kupeessa. Täällä oikein tuntee historian läsnäolon.

Sea Horse

Klassikkoravintola Sikala on kiinni vain jouluna ja juhannuksena. konstailematonta ruokaa ja kaurismäkeläistä tunnelmaa Vuorimiehen puistikon kupeessa (tsekkaa sään salliessa myös Sikalan lippakioskiterassi).

Natura

Natura tarjoilee modernia, hienostunutta ruokaa keskellä kehittyvää Iso-Robaa. Jaettavat tapastyyliset annokset tehdään vain parhaimmista raaka-aineista tutuilta tuottajilta.

Bro

Hilton Strand -hotellin ravintola Hakaniemessä on tyylikäs sekoitus hotellibaaria ja loungeravintolaa. Sekä ruoassa että juomassa on tärkeintä maku, ja annokset ovat valokuvattavan kauniita.

Roster

Kauppatorin Roster tarjoilee sunnuntaisin koko päivän Sunday Roastia: jaettavia annoksia isolla porukalla nautittavaksi. 

Merimakasiini

Hietalahden rannan ravintola Merimakasiini on sanalla sanoen loistava kalaravintola. Tässä sinulla on perinteinen suomalaisravintola merellisellä sijainnilla, kostailematon meininki ja hyvä palvelu. Psst! Kun sää sallii, tsekkaa myös takapihan yllättävä meriterassi.

Kuukuu

Töölön helmi Kuukuu palvelee asiakkaita viikon jokaisena päivänä. Rentoa, mutta hienostunutta fine bistro -tyyppistä ruokaa. Ja söpö terassi!

Kuu

Jo viisikymppinen Kuu on sisarraflansa Kuukuun tavoin töölöläinen helmi ja klassikko. Perinteistä töölöläistä tunnelmaa, ja hienostuneesti rakennettuja makuelämyksiä. 

Cella

Kallion klassikko Cella on mutkattoman, suomalaisen pubiruoan ystävän varma valinta - myös sunnuntaisin. Baarin puolelle voi jäädä, jos nestemäinen ravinto riittää, mutta kehotamme tsekkaamaan myös raflapuolen. Lehtipihvi ja olut, mitä muuta ihminen tarvitsee?

Hieta

Hietalahdentorin uudehko ravintolalisäys on kiva yhdistelmä perinteikkyyttä ja moderniutta: listalta löytyy niin muikkuja kuin wieninleikettäkin, mutta tunnelma on raikas ja trendikäs. Tykkäämme erityisesti valkoisista pöytäliinoista.

Sandro

Moni pyrkii sunnuntaisin Sandroon supersuositulle brunssille, mutta kannattaa muistaa, että Kallion ja Korttelin ravintolat ovat auki myös myöhään iltaan.

Corso

Korkeavuorenkadun ihastuttava Corso tarjoilee italialaisherkkuja myös sunnuntaisin. Täällä syödään rennosti, mutta hienostuneesti - ja ennen kaikkea autenttisesti: pistalla ei ole lainkaan pizzaa.

Penny

Newyorkilaisravintola Pennyssa nautitaan sunnuntaisin lohturuokaa: pannukakkuja, kananmunia, sandwicheja, ja kaikki annokset kohtuuhinnoin. Huom! Auki sunnuntaisin vain 12-18.  

Tenho

Kalliosta ei pizzaa puutu, mutta Tenhon tenhoa ei saakaan mistä tahansa. Sitä paitsi ne pizzatkin ovat tosi hyviä. (Tosin saa Tenhosta muutakin, esimerkiksi herkullisia cocktaileja ja kivaa, simppeliä ruokaa.)

Töölön sävel

Töölöläinen finbistro Sävel palvelee viikon jokaisena päivänä niin nälkäisiä kuin janoisiakin. Maista burgeri tai elsassilainen tarte flambée, yksin, kaverin tai perheen kanssa. Korttelibistroon ovat kaikki tervetulleita!

Salve

Kalaravintoloiden klassikko on jo 120-vuotias merimiesravintola, jonka tiivis kanta-asiakaskunta osoittaa, ettei laadusta tingitä vieläkään. Maista ainakin klassikkoannos Salven silakat.

Brasserie Kämp

Ydinkeskustan Kämp on laadukkaan palvelun, hyvän ruoan, loistavan sijainnin ja jokapäiväisen aukiolon ravintola. Maista ainakin kaupungin parhaaksikin tituleerattu hampurilainen!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi