Naughty BRGR avaa Turkuun

Hesburger saa tuhman kilpailijan.

Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR

Top Chef -kisasta tutun Akseli Herlevin supersuosittu hampurilaisravintola Naughty BRGR avaa kesällä myös Turkuun. Hansakortteliin avattava Turun Naughty pyrkii samaan kuin sisarravintolansa: paras burgeri.

”Meidän yksinkertainen missiomme on olla maailman paras hampurilaisravintola. Oikeaan suuntaan olemme selkeästi menossa, sillä niitä tullaan jo tässä vaiheessa syömään pitkienkin matkojen päästä. Onkin vain loogista, että laajennamme ensimmäiseksi merkittävimpiin kaupunkeihin. Suomen Turku tulee saamaan lippulaivaravintolaksemme verrattavan Naughty BRGR:n, sillä ravintolan lokaatio ja koko yhdistettynä hyviksi havaittuihin makuun, palveluun ja ilmeeseemme ovat meillekin ainutlaatuiset. Kevyemmällä kattauksella ei Hesen kotikaupunkiin kannattaisi todennäköisesti edes tulla”, Herlevi kertoo.

Naughty sai alkunsa jo Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa. Kisan päätuomari Helena Puolakka kuvaili Herlevin valmistamaa hampurilaista ”todella tuhmaksi”, mitä Herlevi piti parhaana koskaan saamaansa palautteena. Hän päätti tapauksen jälkeen keskittää osaamisensa täydellisen hampurilaisen luomiseen. Turkuun lähtemisessä on kuitenkin omat haasteensa.

”Toki tiedostamme, että suomalaisen hampurilaiskulttuurin kulmakivi on muurattu Turussa ja siellä syötäneen maamme eniten hampurilaisia asukasta kohden. Uskon samalla, että Naughty BRGR:sta tulee Suomen burgeripääkaupungin paras fast casual -ravintola. Tähtäämme suureen avaukseen Ruisrock-viikolle, mutta kaikki riippuu toki tilojemme remontin valmistumisaikataulusta.”

Naughty BRGR Turku avautuu osoitteeseen Aurakatu 12. Ravintolaan tulee 80-100 asiakaspaikkaa ja se tulee työllistämään noin 20 ravintola-alan ammattilaista. Ravintolan rekrytointi alkaa heti.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi