Kaupallinen yhteistyö
Turun Kauppatorin laidalla sijaitsevasta Buru Teppanyakista puhuttaessa kannattaa unohtaa kaikki, mitä sinulle yleensä tulee mieleen sanasta buffet. Tässä ravintolassa useat aasialaiset ruokakulttuurit yhdistyvät tavalla, jota ei muualta Turusta löydy.
"Olemme ylpeitä siitä, että olemme Turun kukkaroystävällisin paikka, jossa voi nauttia samalla kertaa sekä tuoretta sushia, kuumaa teppanyakia, lämmintä hotpotia että grillattuja lihoja.”, omistaja Cheng Kang kertoo.
Ravintolan monipuolisuus ei ole vain pelkkää sanahelinää, sillä Buru Teppanyakista löytyy niin täysimittainen teppanyaki-grilli, Turun ainoa buffet-hotpot herkullisine liemineen kuin tee-se-itse-BBQ, jossa asiakas pääsee itse grillaamaan valitsemansa lihat.
Lisäksi tarjolla on tuoreuteen ja laatuun panostava sushibaari, josta löytyy runsaasti vaihtoehtoja myös kasvissyöjille. Kokonaisuuden kruunaavat erilaiset lisukkeet, friteeratut naposteltavat, raikkaat salaatit ja makeat jälkiruoat.
“Meidän tavoitteemme on yksinkertainen. Tänne tullaan nälkäisenä, mutta lähdetään onnellisena. Ja luultavasti vähän ähkyssä!”
Buru Teppanyakissa jokainen asiakas on erityinen
Nopeasti tiensä asiakkaiden sydämiin löytäneen Buru Teppanyakin taustalla on pitkän, yli kahdenkymmenen vuoden ravintola-alan kokemuksen omaava Cheng Kang, jonka työura on alkanut vuosikymmeniä sitten Kiinan Shandongin maakunnasta.
Nuorena ravintola-alalle päätynyt Kang lähti kehittämään osaamistaan Saksaan, jossa hän johti useita ravintoloita ennen muuttoaan Suomeen. Espoon kautta Turkuun päätynyt Kang johtaa nyt ravintolaa yhdessä vaimonsa kanssa.
"Kehittämällä ruokalistaa ja toimintaamme koko ajan. Tavoitteena tarjota vieraille mahdollisimman hyvä kokemus", Kang toteaa.
Turun Buru Teppanyakissa työskentelee viisi erikoistunutta kokkia, jotka hoitavat kukin oman osa-alueensa.
“Kaksi kokkia keskittyy tuoreen, taidokkaan sushin valmistukseen, kun taas yksi valmistaa aitoja kiinalaisia lämpimiä ruokia. Yksi kokki vastaa kaikesta rapeasta ja tuoreesta aina alkupaloista värikkäisiin salaatteihin, kun taas teppanyaki-kokkimme valmistavat ruoat asiakkaiden silmien edessä."
Asiakaspalvelusta huolehtii Kangin vaimon johtama kahdeksan hengen kansainvälinen tiimiä, jossa on työntekijöitä Kanadasta, Singaporesta, Vietnamista, Suomesta, Malesiasta, Portugalista ja Bangladeshista. Vaikka tiimi on pieni, se toimii saumattomasti yhdessä, ja jopa kiireisimmät SYÖ!-viikkojen viikonloput hoituvat sujuvasti.
Huomioiva palvelu onkin asia, joka toistuu Googlen ylistävissä arvioissa kerta toisensa jälkeen.
“Henkilökunta on uskomattoman ihanaa, ystävällistä ja superavuliasta. He tekivkaikkensa, jotta tuntisin oloni erityiseksi”, eräs tyytyväinen asiakas kehuu.
Asiakkaiden suosikkijuoma kruunaa aterian
Vaikka Buru Teppanyakissa tarjontaa on paljon, tietyt annokset toistuvat asiakkaiden lautasilla kerta toisensa jälkeen.
"Premium-merenelävämme, erityisesti tuore lohi, mehukkaat katkaravut ja tonnikala, ovat aina kysyttyjä. Lisäksi mehevät naudan kyljykset ja nimikkoannoksemme, mustapippurihärkä, katoavat buffetista nopeimmiten.”
Jos ruokaan ollaan panostettu erityisellä intohimolla, myös juomapuoli jatkaa samaa linjaa. Hotpotin, kiinalaisten ruokien ja sushin kanssa Kang suosittelee raikasta ja pirteää Kung Fu Girl Rieslingiä, kun taas teppanyakin kanssa lasiin kaadetaan saman merkin Pinot Noiria.
Vaikka viini toimii Buru Teppanyakin ruokien kanssa erinomaisesti, yksi juoma on ylitse muiden.
“Mikään ateria Burussa ei ole täydellinen ilman jääkylmää Tsingtao-olutta! Se on asiakkaidemme ikisuosikki, joka käy minkä tahansa annoksen kylkeen aina sushista paistettuun teppanyakiin!"
Huikeat näkymät suoraan torille
Vaikka erinomainen ruoka on se, joka saa asiakkaat palaamaan Buru Teppanyakiin yhä uudelleen ja uudelleen, myös isot ikkunat ja upeat näköalat suoraan torille houkuttelevat väkeä.
Eikä kannata myöskään vähätellä ainutlaatuisen lämpimää tunnelmaa, josta ravintola saa jatkuvasti positiivista palautetta.
"Ihmiset rakastavat sitä, että paikka on rento, mutta sopivan juhlava. Erään asiakkaan sanoin tämä on juuri sellainen paikka, johon voi tuoda vanhemmat tai ystävät, ja kaikki löytävät mieluista synötävää. Meillä käy myös paljon perheitä, ja lapset rakastavat katsoa, kun ruoka valmistetaan heidän silmiensä edessä. Eikä jäätelöbaarista ole ollenkaan haittaa”, Kang nauraa.
Buru Teppanyakiin kannattaa suunnata etenkin maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin, jolloin asiakkaat saavat mahdollisuuden voittaa upeita palkintoja aina ilmaisista ruoista lahjakortteihin onnenpyörää pyörittämällä.
Ravintola kannattaa pitää mielessä myös tulevia kevään ja kesän juhlia silmällä pitäen.
“Ravintolan yläkerta on täydellinen yksityistilaisuuksiin aina synttäreistä työporukoiden illanviettoihin”, Kang vinkkaa.
1 kommentti
romi64diz
24.5.2025 11:30
Tuo kuulostaa tosi kivalta! Haluatko vaikka apua tekemään mainoslauseen tai esittelyn tuosta konseptista? Tai kenties jotain iskulauseita, joilla voisi markkinoida .
Vastaa kommenttiinOfficial Website
Vastaa kommenttiin