Night Visions -leffafestarin ennakko-ohjelma kylvää kauhua

Lyhärityöpaja, kauhuleffavisa ja Halloween-bileet, joiden ohjelmassa on muun muassa kauhuleffakaraoke. Tätä ei voi missata.

Kuva: Robert Keskinen / Night Visions

Night Visions on kulttimaineeseen noussut, vuosittain Helsingissä järjestettävä kauhuteemainen elokuvafestari. Tämänvuotinen tapahtuma esittää viiden päivän aikana kahdessa elokuvateatterissa peräti 44 pitkää elokuvaa, eikä oheisohjelmassakaan ole valittamista. Varsinainen festari järjestetään 4.-8. marraskuuta, mutta ennakko-ohjelma polkaistaan käyntiin jo tällä viikolla. 

Night Visions ja Euphoria Borealis järjestävät tällä viikolla lyhytelokuvatyöpajan, jonka 50 osallistujaa kyhäävät kokoon tekoverellä valellut lyhäriteoksensa nuorten toimintakeskus Hapessa 23.-25. lokakuuta esittääkseen ne kaikelle kansalle 25. lokakuuta Kino Engelissä. Liput 5 euroa. 

Halloween-lauantaina 31. lokakuuta Andorrassa esitetään kaksi Night Visions -elokuvaa ennakkonäytöksenä kauhunjanoisille. Ilta jatkuu Dubrovnikissa Halloween Masquerade -klubin tunnelmissa, jossa voi laulaa kauhuleffakaraokea (eli kauhu-okea) ja saada iholleen ammattilaisten luoman kauhumaskin. Liput (kaksi elokuvaa + klubi) 20 euroa.

Night Visions -kulttifestari itsessään tarjoilee kauhunsekaisia kokemuksia elokuvateatteri Maximissa ja Kinopalatsissa marraskuussa. Lippuja festarin leffanäytöksiin voi ostaa tapahtuman sivuilta ja osallistuvista teattereista. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi