No Holdin´ Back: Flow Mo:n 11-vuotisjuhla tuo katutanssin huiput viikonloppuna Helsinkiin

Suomalaisryhmän synttärikisaan pääsystä karsittiin Washingtonissa ja San Diegossa.

Flow Mo edustaa.
Flow Mo edustaa.

On tullut jälleen se aika vuodesta, kun Helsinki täyttyy toinen toistaan lahjakkaimmista tanssijoista. Flow Mo Anniversary tuo kaupunkiin katutanssin huiput ympäri maailmaa. 

Kuinka ajat ovatkaan muuttuneetkaan, sillä ensimmäistä kertaa kilpailuun on järjestetty karsinnat myös Yhdysvalloissa. Näiden karsintojen voittajat lennätetään tulevana viikonloppuna kilpailemaan Helsinkiin.

Washington D.C:n karsinnan voitti Pete Nasty ja San Diegon karsinnasta Suomen matkalippunsa lunasti Rox it.

Suomalainen katutanssin pioneeriryhmä Flow Mo Crew juhlii 14.–15. kesäkuuta 11-vuotista taivaltaan vuosittaisella Flow Mo Anniversary -tapahtumalla. Flow Mo Crew tunnetaan maailmalla suomalaisen hip hop -kulttuurin ja katutanssin lähettiläänä.

Flow Mo Anniversary-päätapahtuma järjestetään 15. kesäkuuta Club Ääniwallissa Helsingin Vallilassa. Päätapahtumaan kuuluu No Holdin' Back -kilpailu, joka on ryhmän oma kansainvälistä huomiota herättänyt kilpailukonsepti. 

“No Holdin' Backissa tuomarit katkaisevat pelin heti päätöksen tehtyään. Yksi battle voi siis kestää vain yhdestä soolosta vaikka kymmeneen. Tanssijat joutuvat laittamaan kaiken peliin joka soololla ja tämä tekee konseptista mielenkiintoisemman myös katsojille” valottaa kilpailun taustoja Flow Mo Crewn tuottaja Jussi Sirviö

Viime vuonna finaalissa kilpailivat vastakkain joensuulainen Henri “Hoo Hoo” Huovinen ja yhdysvaltalainen Kid Glyde. Kuten katutanssin puolella on tullut tavaksi, juhli voittoa jälleen suomalainen. Vuosittain kasvaneeseen tapahtumaan odotetaan tänä vuonna paikalle yli 400 tanssijaa ja tanssin ystävää ympäri maailmaa. Päävieraaksi saapuvat DJ Skeme Richards legendaarisesta Rock Steady Crew:sta sekä Jesse “Casper” Brown Boogie Brats -ryhmästä Yhdysvalloista.

Flow Mo Crew on helsinkiläinen breakdance/hip hop-ryhmä. He ovat tehneet suomalaista katutanssia tunnetuksi maailmalla esiintymällä, kilpailemalla ja opettamalla yli 40:ssä maassa. Flow Mo´n suurimpia saavutuksia on MM-tason Circle Kingz -kilpailun voitto kolme kertaa Sveitsissä. 

Flow Mo on aktiivinen myös muissa urbaaneissa taiteissa. Ryhmästä löytyy tanssin lisäksi muusikoita, taiteilijoita ja DJ:tä. Riveistä löytyvät muun muassa Dubstepin kansainvälisesti kuuma nimi Desto ja City-lehden vuoden Underground-taiteilija Jani Tolin.

Ryhmän DJ:t pyörittävät Helsingin yöelämässä Flow Mo Sounds-klubia. Lisäksi Flow Mo pitää Helsingissä katutanssikoulu Saiffaa, joka järjestää opetusta ja tapahtumia tanssijoille.

Loppuun viime vuoden No Holdin´ Back -battle tunnelmaa nostattamaan: 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi