No Holdin’ Back – Huippubreikkarit eivät pidättele viikonlopun bileissä

Flow Mo Crew:n vuosijuhla kerää katutanssin parhaimmiston viikonloppuna Helsingin Teurastamolle.

Flow Mo Crew.
Flow Mo Crew.

Kotimaisen katutanssin konkariryhmä Flow Mo Crew juhlii tulevana viikonloppuna 13-vuotista taivaltaan. Tämän kunniaksi ryhmä järjestää Flow Mo 13th Year Anniversary -tapahtumakokonaisuuden, joka koostuu tanssitapahtumista, klubi-illoista, breakdance-kilpailuista ja työpajoista. Viikonlopun kohokohta on No Holdin’ Back breakdance 1vs1 -kilpailu, joka taistellaan lauantaina 30.5. Teurastamolla ravintola Kellohallissa. Dj-vieraaksi saapuvat alan huiput dj Skeme Richards (Rock Steady Crew USA) ja dj Ureek (RUS). Tapahtumaan on ilmoittautunut osallistujia muun muassa Japanista, Yhdysvalloista, Palestiinasta, Marokosta ja myös ympäri Eurooppaa. Tapahtumakokonaisuuden käynnistää katutanssikeskus Saiffan 5-vuotisjuhlat sekä Red Bull BC One Finland Cypher -kilpailu.

”Helsinki oli ensimmäinen kaupunki, johon rakastuin matkoillani. Flow Mo:n kanssa meillä onkin yhdessä jo pitkä historia. Tapasin heidät ensimmäisen kerran New Yorkissa ja meillä löytyi heti hyvä yhteys. Tulevana viikonloppuna voi minulta odottaa matkaa musiikkiin hip hop klassikoista funkkiin, souliin ja discoon, koko skaalan!” legendaarinen hip hop dj Skeme Richards kommentoi Flow Mo Sounds -radio-ohjelman haastattelussa Bassoradiossa.

No Holdin’ Back on ryhmän kehittämä kilpailukonsepti, jossa karsinnoista selvinneet kilpailijat ottavat tyyleistään mittaa. Soolokilpailussa tanssitaan vastakkain yksi kerrallaan ilman ennalta määrättyä aikarajaa kunnes voittaja on tuomaristolle selvä. Kilpailu on tanssijalle fyysisesti haastava ja konseptina katsojalle erittäin viihdyttävä. Helsingin lisäksi No Holdin’ Back -kilpailuja on järjestetty tähän mennessä muun muassa Washingtonissa ja San Diegossa.

Suomalainen katutanssi on kasvanut vuosien myötä harrastuksista monien ammatiksi ja uraksi. Edelläkävijä tässä kehityksessä on ollut Flow Mo Crew, joka teki kotimaisen katutanssin tunnetuksi maailmalla 2000-luvun alkupuolella. Ryhmä on jatkanut toimintaansa aktiivisesti kilpailemalla, tuomaroimalla ja opettamalla tanssia yli viidessäkymmenessä maassa ympäri maailmaa. Neljä Flow Mo Crew:n jäsentä pyörittää myös Helsingissä katutanssikeskus Saiffaa, joka on katutanssilajien opetukseen erikoistunut tanssikoulu. Saiffa on viikonlopun päätapahtuman järjestäjä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi