NoHo Partners palkitsee päivittäin yhden työntekijänsä 500 eurolla – tavoitteena nostaa palvelun laatua

"Sinä olet tähti" -palkkio on NoHO:n vastine Suomesta puuttuvalle tippikulttuurille.

NoHo Partners kannustaa asiakkaitaan osallistumaan ravintolatähtiensä palkitsemiseen. Kuvassa ravintola YesYesYesin tiimiläisiä.
NoHo Partners kannustaa asiakkaitaan osallistumaan ravintolatähtiensä palkitsemiseen. Kuvassa ravintola YesYesYesin tiimiläisiä. Kuva: Sami Heiskanen

Ravintolayhtiö NoHo Partners kannustaa henkilökuntaansa valitsemalla päivittäin työntekijöidensä joukosta osaajan, joka palkitaan 500 euron tipillä.

"Sinä olet tähti" -palkinto on samalla tunnustus hyvin tehdystä työtä ja kannustus kohti entistäkin parempia asiakaskokemuksia. Yhtiö haluaa samalla parantaa ravintola-alan arvostusta sekä kannustaa suomalaisia positiivisen palautteen antoon.

"Ravintoloiden asiakaskokemuksessa palvelu ja tunnelma on kaikki kaikessa. Erinomainen ruoka ei yksinään riitä", sanoo NoHon toimitusjohtaja Aku Vikström.

"Tunnelma syntyy ihmisten kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta. Henkilökuntamme ravintoloissa tekee tämän eteen uskomatonta työtä aamusta iltaan."

Asiakkailta toivotaan ehdotuksia palkinnonsaajiksi

Parhaiden työntekijöiden palkinto on yhtiön vastine Suomesta puuttuvalle tippikulttuurille.

"Suomalaisille ei ole kovinkaan tyypillistä palkita hyvästä ravintolapalvelusta juomarahalla. Haluamme vaikuttaa tähän ja huomioida osaajiamme yhdessä asiakkaiden kanssa uudella tavalla", sanoo NoHo Partnersin henkilöstöjohtaja Anne Kokkonen.

Palkinnon voi saada kuka tahansa ravintolan henkilökunnasta, oli hän sitten kokki, tarjoilija, tiskari, blokkari, lipunmyyjä, ravintolapäällikkö, myyntihenkilö, järjestyksenvalvoja tai DJ.

Apuna parhaiden työntekijöiden valinnassa toimivat henkilöstön lisäksi asiakkaat sekä yhteistyökumppanit. Ehdotuksia palkkion ansainneista voi tehdä osoitteessa www.sinaolettahti.fi tai lähettämällä WhatsApp- tai tekstiviestin numeroon +358 50 476 6725.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi